Γιούλιαν Μπραντ: «Έμεινα σε απόλυτο σοκ για δέκα λεπτά με την απόλυση του Ρόζε!»

Ο Γιούλιαν Μπραντ αποκάλυψε ότι η απόφαση της Μπορούσια Ντόρτμουντ να χωρίσει με τον Μάρκο Ρόζε, του δημιούργησε τεράστια έκπληξη.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε την προηγούμενη Παρασκευή ότι χωρίζει τους δρόμους της με τον προπονητή Μάρκο Ρόζε. Η είδηση της αποχώρησης του, άφησε πολλούς με το αίσθημα της έκπληξης και της απορίας, συμπεριλαμβανομένων των παικτών της Ντόρτμουντ. Και ο Γιούλιαν Μπραντ αποκάλυψε ότι ήταν σε απόλυτο σοκ για δέκα λεπτά όταν διάβασε αυτή την είδηση. Ο Μπραντ εμφανίστηκε στο podcast του Kicker, λέγοντας ότι η είδηση της αποχώρησης της Ρόζε, πίστεψε ότι ήταν ένα αστείο στην αρχή.

«Έπινα πρωινό με την κοπέλα μου και ήμουν σε πλήρη σοκ για δέκα λεπτά μετά, γιατί δεν το περίμενα καθόλου. «Θυμάμαι έναν φίλο που μου έστειλε στο κινητό μου την είδηση. Γνωρίζω πόσο γρήγορος είναι ο κόσμος του ποδοσφαίρου και δεν είναι δική μου δουλειά να το κρίνω αυτό. Αλλά έμεινα έκπληκτος».

Η απόφαση της Μπορούσια Ντόρτμουντ να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, ήρθε πραγματικά από το πουθενά. Τα αφεντικά των Βεστφαλών είχαν υποστηρίξει προηγουμένως ότι ο Ρόζε θα παρέμενε επικεφαλής για την επόμενη σεζόν. Αλλά μετά από μια συνάντηση μεταξύ τεχνικού και διοικούντων την Πέμπτη, πάρθηκε η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι με τον επικεφαλής προπονητή, μόλις ένα χρόνο μετά την άφιξή του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.