Λεβερκούζεν – Φράιμπουργκ 2-1: Όνειρο ήταν και πάει το Τσάμπιονς Λιγκ (hls)

Από τα καλύτερα παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν έγινε στο Λεβερκούζεν με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-1 και την Φράιμπουργκ να χάνει το... τρένο για το Τσάμπιονς Λιγκ

Η Φράιμπουργκ ήθελε μόνο νίκη για την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού την Ευρώπη την είχε εξασφαλίσει. Όμως η Λεβερκούζεν στην γιορτή για τον Ρούντι Φέλερ και το αντίο του Μπάουμγκαρντλινγκερ έπαιξε για να κερδίσει το ματς και το έκανε (2-1) έστω κα ιστο 97′.

Φανερό το άγχος των φιλοξενούμενων για το γκολ, αλλά και η ποιότητα της Λεβερκούζεν, έδωσαν στους γηπεδούχους την ευκαιρία για το 1-0 στο 54ο λεπτό. Το γκολ ξύπνησε την Φράιμπουργκ η οποία σκόραρε στο 89ο λεπτό και πίεσε πολύ για το 1-2, που θα της έδινε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ αφού η Λειψία δεν κέρδιζε.

Η ανάγκη για πίεση έφερε στο 97ο λεπτό και τον τερματοφύλακα Φλέκεν στην επίθεση, η οποία δεν έφερε κάτι για την Φράιμπουργκ και είχε ως αποτέλεσμα να μείνει η εστία απροστάτευτη και ο Παλάσιος με άψογη εκτέλεση να κάνει το 2-1 για την Λεβερκούζεν και να σβήσει το όνειρο των “αστεριών” για την Φράιμπουργκ.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.