Xόφενχαϊμ-Λεβερκούζεν 2-4: Στο Champions League με ρεκόρ! (hls)

Η Μπάγερ επιστρέφει στους ομίλους του Champions League πετυχαίνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της 78 γκολ σε μια σεζόν στην Bundesliga.

Εξ αρχής οι γηπεδούχοι -αγνοούσαν τη νίκη επί 7 αγωνιστικές- είχαν μεγαλύτερη διάθεση και δικαίως άνοιξαν το σκορ στο 22′ μετά το λάθος του Ινκαπιέ, το κλέψιμο του Μπάουμγκαρτνερ και την ασίστ του Αυστριακού για το 8ο γκολ στο πρωτάθλημα από τον Ρουτέρ.

Το σύνολο του Σεοάνε κατάφερε να βρει δίχτυα στη μοναδική αξιόλογη επίθεση που έκανε στο πρώτο μέρος, ασίστ του Ντιαμπί (12η στο πρωτάθλημα) και μάλιστα από την αριστερή πλευρά, γκολ από τον Σικ στο 34′ (23ο στην Bundesliga), όμως δύο λεπτά αργότερα ο Μπάουμγκαρτνερ έδωσε και πάλι προβάδισμα στο σκορ μετά την ασίστ του Καντεζάμπεκ.

Στο δεύτερο μέρος το σύνολο του Σεοάνε ήταν πολύ πιο αποφασιστικό, αναζητώντας το αποτέλεσμα που θα το έφερνε στους ομίλους του Champions League. Στο 73′ ο Ντιαμπί και Σικ συνδυάστηκαν εκ νέου με τον Γάλλο να ισοφαρίζει σε 2-2, ενώ ο Τσέχος στο 76′ με ατομική ενέργεια με το 24ο γκολ του ανέτρεψε τα δεδομένα για το 2-3.

Στο 79′ ο Μπρουν Λάρσεν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, με τον Κράμαριτς να αστοχεί προ κενής εστίας, ενώ ο Αλάριο στις καθυστερήσεις (90+1′) διαμόρφωσε το τελικό 2-4. 

Η Λεβερκούζεν θα αγωνιστεί για 13η φορά στους ομίλους του Champions League και το έκανε με στυλ, αφού έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Bundesliga τα 78 γκολ, ξεπερνώντας τα 77 της σεζόν 2001/02. 

Xόφενχαϊμ: Μπάουμαν, Καντεζάμπεκ, Πος, Φογκτ, Ράουμ, Στίλερ, Σαμασεκού (78′ Μπρουν Λάρσεν), Μπάουγκαρντερ (69′ Ρούντι), Κράμαριτς (αρχ.), Νταμπούρ (70′ Ρούντι), Ρουτέρ (55′ Μπεμπού)

Προπονητής: Σεμπάστιαν Χένες

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Χράντετσκι (αρχ.), Κοσουνού, Τα, Ταψόμπα, Ινκαπιέ (46′ Μπάκερ), Άντριχ (64′ Παλάσιος), Αράνγις, Ντιαμπί, Αζμούν (64′ Αλάριο), Παουλίνιο (84′ Μπάουμγκαρτλινγκερ), Σικ (84′ Σίνχραβεν)

Προπονητής: Χεράρδο Σεοάνε

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.