Λεβερκούζεν – Άιντραχτ Φρ. 2-0 : Μια νίκη ακόμα (hls)

Η Λεβερκούζεν νίκησε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης δίκαια με 2-0 και είναι φαβορί πλέον για μια θέση στην τετράδα που οδηγεί στο επόμενο Champions League.

Μια ομάδα είχε κίνητρο στον αγώνα της Λέβερκουζεν με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι γηπεδούχοι ήθελαν μόνο το τρίποντο και το πήραν από μια ομάδα που δεν είχε κίνητρο για βαθμούς και σε δύο ημέρες παίζει την πρόκριση στον τελικό του Europa League.

Η Λεβερκούζεν προηγήθηκε όπως συνηθίζει, στην αντεπίθεση με σκόρερ τον Παουλίνιο (18′). Ασίστ από τον Ντιαμπί, η δέκατη φέτος για να γίνει μόλις ο δεύτερος παίκτης στην Μπούντεσλιγκα με διψήφιο αριθμό σε γκολ και ασίστ (12/10) μετά τον Νκουνκού της Λειψίας.

Η Άιντραχτ με οκτώ αλλαγές στην ενδεκάδα ήταν ακίνδυνη στο πρώτο ημίχρονο ενω στο δεύτερο άλλαξε και τους υπόλοιπους που είχαν παίξει στο ματς με την Γουέστ Χαμ.

Το 2-0 δεν άργησε να έρθει με την δεύτερη ασίστ του Ντιαμπί στο παιχνίδι αυτή την φορά για το γκολ νούμερο 22 στην σεζόν από τον Σικ (51′).

Οι γηπεδουχοι κράτησαν τον έλεγχο ως το τέλος και πλέον θέλουν μόνο μια νίκη στα τελευταία δύο ματς για να είναι και μαθηματικά στην πρώτη τετράδα της Βαθμολογίας.

Λεβερκούζεν (4/4/2): Χραντέτσκι – Κοσουνού, Τα, Ταπσόμπα, Ινκαπιέ – Ντιαμπί (88′ Σινκραβεν), Άντριχ, Αράνγκις (81′ Παλάσιος), Παουλίνιο (81′ Μπάκερ) – Αζμούν (87′ Μπάουμγκαρτλινγκερ), Σικ (86′ Αλάριο)

Άιντραχτ Φρ. (3/4/3) : Τραπ – Τούτα (46′ Τουρέ), Χάσεμπε, Εν’Ντικά – Τσάντλερ, Γιάκιτς, Χρούστιτς, Κόστιτς (46′ Κνάουφ) – Άχε (73′ Σο), Χάουγκε (46′ Λάμερς), Πασιένσια (82′ Κάμαντα)

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.