Αρμίνια-Χέρτα 1-1: “Ζωντανή” η Αρμίνια, κοντά στην παραμονή η Χέρτα (hls)

Οι Βερολινέζοι έφτασαν μια ανάσα από την τρίτη διαδοχική νίκη τους, όμως ο σύλλογος από το Μπίλεφελντ κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις.

Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί αρκετά γρήγορα καθώς αμφότερες οι ομάδες ήταν πολύ προσεκτικές, δίχως να πάρουν επιθετικό ρίσκο, ο Ζέλκε απείλησε δις στο 23′ και στο 24′ με τον Ορτέγα να έχει ισάριθμες απαντήσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο ποιοτικά, με τον Κάστρο στο 51′ να χάνει μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους και 3 λεπτά αργότερα ο Τουζάρ από κόρνερ του Πλάτενχαρντ άνοιξε το σκορ για το σύνολο του Μάγκατ.

Στο 88′ στο ανοικτό γήπεδο ο Μίτελστεντ με τον Βόλσλαγκερ έχασαν “χρυσή” ευκαιρία για το 0-2 και στο 90+1′ ο Νίλσον μετά τη σέντρα του Χακ διαμόρφωσε το τελικό 1-1, δίνοντας ελπίδες στην Αρμίνια που παρέμεινε στην 17η θέση στο -2 από την Στουτγκάρδη, ενώ η Χέρτα πήγε στους 33 βαθμούς δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Αρμίνια Μπίλεφελντ: Ορτέγα, Ράμος, Νίλσον, Λάουρσεν (72′ Μπέλο), Ντε Μεδίνα, Κούντσε, Πριτλ(66′ Κρούγκερ) , Οκούγκαουα, Κάστρο (83′ Χακ), Βίμερ, Ιντζέ (66′ Σέρα)

Προπονητής: Μάρκο Κόστμαν

Χέρτα Βερολίνου: Λότκα, Πεκάρικ, Μπογιάτα, Κεμπφ, Πλάτενχαρντ (71′ Μπιέρκαν), Τουζάρ, Ασκασίμπαρ, Ρίχτερ (78′ Γκέχτερ), Μπόατενγκ(71′ Σταρκ) , Σερντάρ(85′ Μίτελστεντ) , Ζέλκε(78′ Βόλσλαγκερ) 

Προπονητής: Φέλιξ Μάγκατ

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.