Ντόρτμουντ-Μπόχουμ 3-4: Διπλό παραμονής μετά από 24 χρόνια

Η Μπόχουμ νίκησε για πρώτη φορά μετά το 1998 στην έδρα της Ντόρτμουντ, με 4-3 και σφράγισε την παραμονή της στην Bundesliga, 2 αγωνιστικές πριν το φινάλε

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εντυπωσιακά στο ματς και μόλις στο 8ο λεπτό είχαν βρει ήδη 2 γκολ, όσα είχαν σκοράρει στο πρώτο τέταρτο των αναμετρήσεών τους ως τώρα συνολικά. Ο Πόλτερ με το κεφάλι και Χόλτμαν με πλασέ μετά από ισάριθμες ασίστ του Ασάνο έγραψαν το 0-2.

Η απάντηση της Ντόρτμουντ ήρθε από το σημείο του πέναλτι και τις 2 φορές όμως χρειάστηκε η παρέμβαση του VAR, καθώς οι φάσεις ξέφυγαν της προσοχής του διαιτητή Χάρτμαν. Ο Χάαλαντ στο 18′ και στο 30′ σκόραρε για το 2-2 του ημιχρόνου, καθώς οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες για να γυρίσουν το ματς με Ρόις και Βολφ.

Το 3-2 έγραψε με τυχερό τρόπο ο Χάαλαντ στο 62′ βρισκοντας το πρώτο του χατ τρικ για φέτος. Κι ενώ όλα έδειχναν ακόμα μια νίκη για την Ντόρτμουντ, μέσα σε 4 λεπτά άλλαξαν τα πάντα. Στο 81′ ο Λοκάντια που ήρθε από τον πάγκο με εξαιρετική ενέργεια έκανε το 3-3 και 4 λεπτά αργότερα ο Μπόκχορν κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Βίτσελ και ο Πάντοβιτς νίκησε τον Χιτζ για το τελικό 3-4..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.