Φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ουκρανίας με την Γκλάντμπαχ

Η Εθνική ομάδα της Ουκρανίας θα αντιμετωπίσει την Γκλάντμπαχ σε φιλική αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου στη Γερμανία.

Mε τα τύμπανα του πολέμου στην Ουκρανία να ηχούν ακόμα δυνατά μετά τη ρωσική εισβολή, η Εθνική Ομάδα της Ουκρανίας ξεκινάει στον προγραμματισμό της για τα play off του Ιουνίου, που θα καθορίσουν και το τελευταίο «εισιτήριο» για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Ουκρανοί θα αντιμετωπίσουν την Σκωτία σε νοκ-άουτ παιχνίδι που θα διεξαχθεί την 1η Ιουνίου στο «Χάμπτεν Παρκ» της Γλασκώβης, ενώ ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει στις 5 Ιουνίου με την Ουαλία.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα play off, η Ουκρανία δέχθηκε πρόσκληση από την Γκλάντμπαχ για να παίξουν φιλικό στις 11 Μαΐου στο «Borussia-Park», παραμένοντας στην πόλη ως προσκεκλημένη της γερμανικής ομάδας από τις 10 έως τις 12 Μαΐου.

Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι που θα δώσει η ποδοσφαιρική ομάδα της Εθνικής Ουκρανίας μετά τη ρωσική εισβολή. Παράλληλα η Γκλάντμπαχ ενημερώσει τους Ουκρανούς πως όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του δοκιμαζόμενου ουκρανικού λαού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!