Μπ. Λεβερκούζεν-Λειψία 0-1: Ασταμάτητη η ομάδα του Τεντέσκο (hls)

Η Λειψία αποδεικνύεται ο κακός δαίμονας για τη Μπάγερ Λεβερκούζεν΄καθώς η ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο επιβλήθηκε 1-0 και τώρα σε 12 μεταξύ τους ματς, ανεξαρτήτου έδρας, μετράει μόλις δύο ήττες.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Σαξονίας προσπέρασε τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στη βαθμολογία, απολαμβάνει την τρίτη θέση στη βαθμολογία και βρίσκεται επίσης στο κυνήγι δύο τροπαίων. Του Κυπέλλου Γερμανίας (παίζει στα ημιτελικά με την Ουνιόν Βερολίνου) και του Γιουρόπα Λιγκ ( παίζει ημιτελικά με τη Ρέιντζερς). Στο ξεκίνημα η Λειψία παρατάχτηκε με πολλές αλλαγές και δεν είχε ούτε μία τελική στα πρώτα 45 λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο στον αγώνα κυρίως των Ενκουνκού, Λάιμερ, οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο επικίνδυνοι και κατάφεραν να σκοράρουν στο 69ο λεπτό, με τον Σομποσλάϊ μετά την ασίστ του Ενκουνκού.

Η Λειψία έχει κερδίσει τώρα έξι από τα επτά εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος το 2022 (εκτός από την ήττα 3-2 στο Μόναχο), σημειώνοντας 22 γκολ, ενώ ο Ντομένικο Τεντέσκο μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα αξιοσημείωτο ρεκόρ 15 νικών και μόλις 2 ηττών στα 22 παιχνίδια του ως επικεφαλής της Λειψίας σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.