Αρμίνια Μπ. – Στουτγκάρδη 1-1: Ακόμα ζωντανές (hls)

Η Αρμίνια Μπίλεφελντ επέστρεψε στους πόντους μετά από τέσσερις ήττες, η Στουτγκάρδη έμεινε αήττητη τέταρτη σερί αγωνιστική για πρώτη φορά φέτος.

Έτσι αμφότερες δικαιούνται να είναι ευχαριστημένες καθώς παραμένουν ζωντανές στη μάχη της παραμονής. Από πλευράς απόδοσης όμως αυτή που είναι δυσαρεστημένη είναι η Στουτγκάρδη, που προηγήθηκε, είχε τετ-α-τετ και δοκάρι, αλλά δεν πήρε ούτε τώρα τη δεύτερη φετινή εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25′ όταν ο Βίμερ έκανε χέρι σε εκτέλεση κόρνερ (VAR) και ο Κάλαϊτζιτς δεν αστόχησε από τα 11 βήματα.

Λίγο αργότερα η Στουτγκάρδη έχασε τετ-α-τετ με τον Μαρμούς, ενώ στο β’ δεν κατάφερε να καθαρίσει το ματς και δέχτηκε γκολ στο 59′ από τον Κρούγκερ, σε μία από τις ελάχιστες φάσεις των γηπεδούχων σε όλο το ματς.

Η γκίνια της Στουτγκάρδης κορυφώθηκε στο 77ο όταν ο Μαυροπάνος έπιασε κεφαλιά όμως η μπάλα μετά από επέμβαση του Ορτέγκα κατέληξε στο δοκάρι.

Αρμίνια Μπ. (Κράμερ): Ορτέγκα – Μπρούνερ (84′ Ντε Μεντίνα), Πίπερ, Νίλσον, Αντράντε (62′ Λάουρσεν), – Πριτλ, Σχεπφ – Βίμερ (70′ Οκουγκάουα), Κρούγκερ (84′ Λασμέ), Χακ – Σέρα (62′ Κλος).
Στουτγκάρδη (Ματαράτσο): Μίλερ – Στέντσελ, Μαυροπάνος, Άντον, Ιτό – Έντο, Κάραζορ, Φίχριχ (70′ Μανγκάλα) – Τομάς, Κάλαϊτζιτς, Μαρμούς (78′ Τιμπιντί).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.