Μπάγερν Μ. – Ουνιόν Βερ. 4-0: Έγραψε ιστορία ο Νόιερ (hls)

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε εύκολα την Ουνιόν Βερολινου με 4-0 και ο Μάνουελ Νόιερ έγραψε ιστορία. Είναι πλέον ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα.

Η Μπάγερν Μονάχου μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες υποδέχτηκε την Ουνιόν Βερολίνου θέλοντας να πάει ξανά στο +7 από την Ντόρτμουντ και τα κατάφερε.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν πάρα πολλά λάθη τα οποία στοίχισαν και έφεραν μια αναμενόμενη ήττα.

Στο πρώτο ημίχρονο με καταπληκτικό σουτ ο Κομάν (16′), με κεφαλιά ο Νιανζού (25′) και με πέναλτι ο Λεβαντόβσκι (45+) πήγαν το σκορ στο 3-0.

Για τον Πολωνό ήταν το 30ο γκολ φέτος στο πρωτάθλημα και δεν άργησε και το 31ο που ήρθε με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου στο 47ο λεπτό μετά από καταπληκτική ομαδική προσπάθεια.

Απο εκεί και πέρα οι Βαυαροί έριξαν ταχύτητα και δεν έγιναν πολλές φάσεις. Πήγαν στο +7 από την Ντόρτμουντ και ο Μάνουελ Νόιερ έγραψε ιστορία.

Έφτασε τις 311 νίκες και είναι ο παίκτης με τις περισσότερες στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα προσπερνώντας τον Όλιβερ Καν.

Μπάγερν Μ. (4/2/3/1) : Νόιερ – Στάνισιτς, Νιανζού, Ουπαμεκανό, Ερνάντεζ – Κίμιχ (75′ Ρόκα), Μουσιάλα (61′ Ζάμπιτσερ) – Σανέ (75′ Τολισό), Μίλερ (75′ Τσούπο-Μοτίνγκ), Κομάν (68′ Γκνάμπρι) – Λεβαντόβσκι

Ουνιόν Βερ. (3/5/2) : Λούτε – Γέκελ, Κνόχε, Μπάουμγκαρτλ – Ριέρσον, Χαράγκουτσι (84′ Ούτζα), Κεντίρα, Μέβαλντ (62′ Σάφερ), Οτσίπκα – Μπέκερ (73′ Μίχελ), Αβονίγι (62′ Βόγκλζαμερ)

Δείτε ΕΔΩ τα highlights


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.