Στουτγκάρδη-Άουγκσμπουργκ 3-2: Οι ανατροπές την οδηγούν στην παραμονή (vids)

Της έχει γίνει συνήθεια πλέον της Στουτγκάρδης να κερδίζει με ανατροπή, καθώς αυτή τη φορά επικράτησε 3-2 της Άουγκσμπουργκ που προηγήθηκε δύο φορές!

Η Στουτγκάρδη με την Γκλάντμπαχ γύρισε από το 0-2, με την Ουνιόν πήρε βαθμό στις καθυστερήσεις και με την Άουγκσμπουργκ το έκανε και πάλι κερδίζοντας 3-2 παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει δύο φορές μέσα στο γήπεδό της.

Δείτε τη σπουδαία ανατροπή της Στουτγκάρδης κόντρα στην Άουγσκμπουργκ.

Τα πράγματα για την ομάδα του Ματαράτσο “στράβωσαν” από νωρίς καθώς η Άουγκσμπουργκ στην πρώτη της φάση σκόραρε με τον Χαν στο 6ο λεπτό, έπειτα από σέντρα του Ιάγκο.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 44′ με τον Άντον να σκοράρει με κεφαλιά, όμως στην αμέσως επόμενη επίθεση ο Μάιερ “άδειασε” τέσσερις αμυντικούς για να προσφέρει έτοιμο γκολ στον Γκρέγκοριτς που έκανε το 1-2!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν, η Στουτγκάρδη είχε την κατοχή, όχι και τον τρόπο να απειλήσει όμως με την ισοφάριση να έρχεται στο 79′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του κορυφαίου του γηπέδου, Ομάρ Μαρμούς.

Η Άουγκσμπουργκ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Χαν στο 82′ με τον Ζεκίρι στην εξέλιξη της φάσης να σουτάρει, αλλά τον Μίλερ να αποκρούσει και να κρατάει το 2-2.

Τρία λεπτά μετά ήρθε η ανατροπή για την Στουτγκάρδη με τον Μαρμούς να κάνει άτσαλο σουτ, αλλά να βγαίνει σε ασίστ για τον Τιάγκο ο οποίος με δυνατό τελείωμα έκανε το 3-2.

Υπερπολύτιμη νίκη για την ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου που ήταν εκ των κορυφαίων της Στουτγκάρδης, καθώς έφτασε τους 26 βαθμούς, όσους έχουν και οι Άουγκσμπουργκ με ματς λιγότερο και Χέρτα Βερολίνου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.