Γερμανική Ομοσπονδία: Κομμένη η μπάλα σε Ρώσους και Ουκρανούς

Παρά το «πράσινο φως» που έδωσε η FIFA, η Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (DFB) απαγόρευσε στους συλλόγους της, να χρησιμοποιήσουν ξένους παίκτες από την Ρωσία και την Ουκρανία

Προκειμένου να διατηρηθεί η ακεραιότητα των διοργανώσεων, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, σε κανένα επίσημο αγώνα δεν επιτρέπεται να παίξει ποδοσφαιριστής από τη Ρωσία και την Ουκρανία. Οι αρμόδιες αρχές της Ομοσπονδίας, «μετά από προσεκτική εξέταση, αποφάσισαν ότι αυτές οι επιλογές δεν θα εγκριθούν σε αυτό το στάδιο στη Γερμανία», αναφέρει η DFB στην ιστοσελίδα της.

Ωστόσο, οι γερμανικοί σύλλογοι, μπορούν να προσλαμβάνουν άμεσα αυτούς τους παίκτες, οι οποίοι θα μπορούν να συμμετέχουν σε προπονήσεις και φιλικούς αγώνες, διευκρινίζει η Ομοσπονδία. Η FIFA άνοιξε μέχρι τις 7 Απριλίου μια ιδιαίτερη μεταγραφική περίοδο, που αφορά σε ξένους παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται στην Ρωσία, καθώς και σε παίκτες που παίζουν στην Ουκρανία -ξένους ή Ουκρανούς- που μπορούν να εγκαταλείψουν την επικράτεια.

Τέλος, την Πέμπτη (17/3), η Γαλλική Λίγκα ενέκρινε την απόκτηση και την συμμετοχή σε αγώνες, μόνο ενός από αυτούς τους παίκτες ανά σύλλογο, αλλά η απόφαση πρέπει να επικυρωθεί από την εκτελεστική επιτροπή της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FFF).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.