Bundesliga: Τα στιγμιότυπα της 25ης αγωνιστικής (hls)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την 25η αγωνιστική του Γερμανικού Πρωταθλήματος.

Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν 1-1

Η Μπάγερν αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 εντός έδρας με την Λεβερκούζεν και είναι πλέον στο +9 από τη δεύτερη Ντόρτμουντ στη βαθμολογία μετά από 25 αγωνιστικές στη Γερμανία.

Εξαιρετική ανασταλτική τακτική από την ομάδα του Σεοάνε, με την 6η ισοπαλία στη σεζόν πήγε στους 45 βαθμούς, τρίτη στη βαθμολογία, στο -5 από την Ντόρτμουντ.

Ο Ζίλε άνοιξε το σκορ στο 18΄για να κάνει το 1-1 με αυτογκόλ του Μίλερ η Λεβερκούζεν που είχε και δοκάρι με τον Αντλί στο 42′!

Κολωνία – Χόφενχαϊμ 0-1

H απίθανη ομάδα του Σεμπάστιαν Χένες, η Χόφενχαϊμ, έκανε και πάλι το θαύμα της, φεύγοντας με τη νίκη από την έδρα της Κολωνίας σε αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική της Bundesliga.

Το γκολ του Πος στο 61ο λεπτό μετά από την ωραία σέντρα του Ράουμ, ήταν αυτό που έκρινε τον αγώνα, με την ομάδα του Χένες να παραμένει αήττητη για 12ο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο την Κολωνία, το μεγαλύτερο σερί νικών εναντίον οποιουδήποτε άλλου συλλόγου στην ιστορία της στη Bundesliga.

Λειψία – Φράιμπουργκ 1-1

Για ενενήντα λεπτά η Φράιμπουργκ έκανε ένα άψογο παιχνίδι αμυντικά. Έκανε ένα λάθος λίγο πριν το τέλος και η Λειψία πήρε την ισοπαλία 1-1.

Η Φράιμπουργκ προηγήθηκε με τον Ντεμίροβιτς (38′) αντίθετα με την ροή του αγώνα.

Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο οι γηπεδούχοι έκαναν αλλαγές αλλά δεν βρήκαν λύσεις. Λίγο πριν το τέλος οι Κούμπλερ και Σιλντιγιά ακολούθησαν τον ίδιο παίκτη και άφησαν κενό χώρο στο δεξί άκρο της άμυνας.

Αμέσως εμφανίστηκε εκεί ο Ανχελίνιο και εκτέλεσε με δυνατό διαγώνιο σουτ (90′) για το τελικό 1-1 που κρατάει τέταρτη στην βαθμολογία την ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο με καλύτερη διαφορά τερμάτων από την Φράιμπουργκ.

Στουτγκάρδη – Γκλάντμπαχ 3-2

Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 35ο λεπτό, η μαχητική Στουτγκάρδη βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έκανε την ανατροπή, κερδίζοντας με 3-2 την Γκλάντμπαχ!

Η Γκλάντμπαχ άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό με τον Πλέα, ενώ ο Τιράμ έκανε το 2-0 στο 35ο λεπτό. Η Στουγκάρδη μείωσε με τον Ιάπωνα Εντό στο 38ο λεπτό, ισοφάρισε σε 2-2 με τον Φιούριχ στο 51′ και έκανε την ανατροπή με το γκολ του Κάλαϊτζιτς στο 83ο λεπτό.

Αρμίνια Μπίλεφελντ -Άουγκσμπουργκ 0-1

Η Άουγκσμπουργκ πέρασε νικηφόρα με σκορ 1-0 από το Μπίλεφελντ, διακόπτοντας το εντός έδρας αήττητο των έξι ματς για την Αρμίνια, ενώ παράλληλα την προσπέρασε στη βαθμολογία.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 49ο λεπτό ο Ντάνιελ Καλιτζούρι, για να επεκτείνει το αήττητο της Άουγκσμπουργκ απέναντι στην Αρμίνια στα οκτώ ματς, φτάνοντας σε μια πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια παραμονής.

Βόλφσμπουργκ-Ουνιόν 1-0

Η Βόλφσμπουργκ επικράτησε με 1-0 της Ουνιόν, απομακρύνθηκε απο την ζώνη του υποβιβασμού και υποχρέωσε την ομάδα του Βερολίνου σε 4η ήττα τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Αβονί με αυτογκόλ στο 25ο λεπτό στην προσπάθειά του να απομακρύνει μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Η Ουνιόν βελτίωσε την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο, είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά με τον Ούτζα που ήρθε από τον πάγκο και απείλησε τον Καστέλς, χωρίς όμως να βρει στόχο.

Μπόχουμ – Γκρόιτερ Φούρτ 2-1

Σημαντική εντός έδρας νίκη σημείωσε η Μπόχουμ, καθώς επικράτησε 2-1 της Γκρόιτερ Φούρτ και έκανε άλλο ένα βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ διατήρησε και τις λίγες ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο.

Η ομάδα του Τόμας Ράις άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Λέβεν, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο Ράιτς πήρε το ριμπάουντ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Η Γκρόιτερ Φούρτ ισοφάρισε στο 64ο λεπτό με αυτογκόλ του Μπέλα Κότσαπ, ενώ το νικητήριο τέρμα της Μπόχουμ σημείωσε ο Αντονί Λοσιλά στο 71ο λεπτό.

Χέρτα-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-4

Η ομάδα της Φρανκφούρτης προερχόταν από τρεις διαδοχικές ήττες αλλά απέναντι της βρήκε την παραπαίουσα Χέρτα, πετυχαίνοντας 4 γκολ.

Εξ αρχής η Άιντραχτ πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας δομή στο παιχνίδι της, καλύτερη κυκλοφορία και πίεση στον αντίπαλο και κατάφερε να βρει δίχτυα -ύστερα από 3 αγωνιστικές- με τον Κνάουφ να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του με τη φανέλα των “αετών” στο 17′ ύστερα από σπουδαία ενέργεια του Κόστιτς.

Η εκκίνηση στο δεύτερο μέρος ήταν εντυπωσιακή για την ομάδα του Γκλάζνερ, που σημείωσε το 0-2 στο 47′ με τον Τούτα με πασέρ τον Εντικά, ενώ στο 56′ ο Λότκα βγήκε εκτός μεγάλης περιοχής, άθελά του έδωσε πάσα στον Λίντστρεμ, ο οποίος από τα 30 μέτρα με σπουδαία λόμπα πέτυχε το 0-3

Στο 61′ ο Ζέλκε έδωσε ελπίδες μειώνοντας σε 1-3, όμως στο επόμενο λεπτό ο Μπορέ που είχε να σκοράρει από τον Ιανουάριο, διαμόρφωσε το τελικό 1-4.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.