Χέρτα-Άιντραχτ 1-4: Ευχάριστο ταξίδι στην πρωτεύουσα (hls)

Η ομάδα της Φρανκφούρτης προερχόταν από τρεις διαδοχικές ήττες αλλά απέναντι της βρήκε την παραπαίουσα Χέρτα, πετυχαίνοντας 4 γκολ.

Εξ αρχής η Άιντραχτ πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας δομή στο παιχνίδι της, καλύτερη κυκλοφορία και πίεση στον αντίπαλο και κατάφερε να βρει δίχτυα -ύστερα από 3 αγωνιστικές- με τον Κνάουφ να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του με τη φανέλα των “αετών” στο 17′ ύστερα από σπουδαία ενέργεια του Κόστιτς.

Η εκκίνηση στο δεύτερο μέρος ήταν εντυπωσιακή για την ομάδα του Γκλάζνερ, που σημείωσε το 0-2 στο 47′ με τον Τούτα με πασέρ τον Εντικά, ενώ στο 56′ ο Λότκα βγήκε εκτός μεγάλης περιοχής, άθελά του έδωσε πάσα στον Λίντστρεμ, ο οποίος από τα 30 μέτρα με σπουδαία λόμπα πέτυχε το 0-3.

Στο 61′ ο Ζέλκε έδωσε ελπίδες μειώνοντας σε 1-3, όμως στο επόμενο λεπτό ο Μπορέ που είχε να σκοράρει από τον Ιανουάριο, διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Οι γηπεδούχοι έμειναν στην 16η θέση έχοντας 23 βαθμούς, ενώ η Άιντραχτ πήγε στους 34.

Χέρτα Βερολίνου: Λότκα, Πεκάρικ, Μπογιάτα (αρχ.), Κεμπφ, Μίτελστεντ, Νταρίντα (56′ Ζέλκε), Τουζάρ, Σερντάρ, Ρίχτερ (56′ Μπελφοντίλ), Γιόβετιτς, Λι (56′ Μπόατενγκ)

Προπονητής: Ταϊφούν Κορκούτ

Άιντραχτ Φρανφκούρτης: Τραπ (αρχ.), Τούτα, Χίντερεγκερ, Εντικά, Κνάουφ(83′ Τσάντλερ), Σο (88′ Ίλζανκερ), Γιάκιτς, Κόστιτς, Λίντστρεμ (73′ Χάουγκε), Κάμαντα (83′ Χρούστιτς), Μπορέ (72′ Λάμερς)

Προπονητής: Όλιβερ Γκλάζνερ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.