Γκρόιτερ Φ. – Κολωνία 1-1: Κανείς χαρούμενος (hls)


Γκολ (1-1) και από έναν βαθμό μοιράστηκαν Γκρόιτερ Φιρτ και Κολωνία, με τους γηπεδούχους όμως να κερδίζουν τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα. Εξαιρετικό παιχνίδι και στα 90 λεπτά του αγώνα με πάρα πολλές φάσεις για γκολ και από τις δύο ομάδες.

Στο 6ο λεπτό ο Χργκότα έχασε την πρώτη σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όμως το πλασέ του κόντραρε κι έφυγε κόρνερ. Από το λεπτό αυτό και μετά η Κολωνία έχει κάνει 4 τεράστιες ευκαιρίες για να μπει οδηγός στο σκορ. Αρχικά στο 14 ο Τίελμαν έκανε σουτ ένα μέτρο έξω από τη μεγάλη περιοχή στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ, στο 15′ η Κολωνία έκανε διπλή ευκαιρία αρχικά με κεφαλιά του Μοντέστ που έβγαλε σε κόρνερ εντυπωσιακά ο Λίντε και από το κόρνερ ο Εουτσκάν λίγο έλειψε να πετύχει ένα από τα ωραιότερα γκολ της σεζόν, όμως το εναέριο τακουνάκι που έπιασε έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Λίντε. Στο 23ο λεπτό ήταν η σειρά του Κάιντς να ψάξει το γκολ με πολύ καλή εκτέλεση φάουλ που έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” του Λίντε ο οποιος όμως έκανε σπουδαία απόκρουση στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Το ημίχτονο έκλεισε με φάση για τους γηπεδούχους με τον Τίλμαν να πλασάρει και τον Σβέμπε να διώχνει με τα πόδια.

Από ένα γκολ οι ομάδες, το χειροκρότημα η Γκρόιτερ

Στο δεύτερο μέρος η Κολωνία ευτύχησε να σκοράρει στο 53ο λεπτό, παρά το γεγονός πως οι γηπεδούοι ήταν αυτοί που πίεζαν. Σκόρερ και με αρκετή δόση τύχης, αφού στη σέντρα σουτ που έκανε ο Κάιντς η μπάλα πέρασε απ’ όλους και από τον τερματοφύλακα ανοίγοντας το σκορ.

Από το λεπτό αυτό και μετά, αντί να κοπούν τα πόδια των παικτών της Γκρόιτερ Φιρτ, κόπηκαν της Κολωνίας και οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν να πιέζουν ασταμάτητα.

Αρχικά στο 58ο λεπτό με διπλή τεράστια ευκαιρία με τους Νίλσεν και Λέβελιν τα σουτ των οποίων στάματησε και τις δύο φορές με αυτοθυσία ο Σβέμπε. Ο Λέβελιν ήταν πρωταγωνιστής και στο 67ο λεπτό το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ. Η πίεση εντάθηκε και από κόρνερ ήρθε η ισοφάρισε με κεφαλιά του Γκρίεσμπεκ στο 69ο λεπτό.

Τελευταία φάση του αγώνα ήρθε για την Κολωνία και τον Λιούμπισιτς με υπέροχη ατομική προσπάθεια και πλασέ που έστειλε την μπάλα χιλιοστά έξω από τη συμβολή των δοκών της Γκρόιτερ Φιρτ.

Από έναν βαθμό οι ομάδες αλλά δεν ικανοποιεί καμία από τις δύο.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.