Βόλφσμπουργκ-Χόφενχαϊμ 1-2: “Έσπασε” την κατάρα 10 ετών! (hls)

Για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο του 2012, η Χόφενχαϊμ νίκησε στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, φτάνοντας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Στην κάτω Σαξονία το πρώτη ημίχρονο της αναμέτρησης Βόλφσμπουργκ-Χόφενχαϊμ είχε ελάχιστες καλές στιγμές, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 13′ με τον Μπεμπού να έχει διπλή χαμένη ευκαιρία.

Στο 36′ η επιθετική τριάδα των γηπεδούχων συνδυάστηκε άψογα με τον Βιντ να παίρνει την ασίστ από τον Φίλιπ και με σπουδαίο πλασέ να ανοίγει το σκορ, με το πρώτο γκολ του με τη φανέλα των “λύκων”.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους το σύνολο του Κόφελντ είχε ακόμη δύο καλές ευκαιρίες με τον Βιντ και τον Κρούζε (40′ και 41′ αντίστοιχα) αλλά το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι να βρεθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος πήρε “φωτιά” από το 70′ και μετά με τον Ρουσιγιόν να αποτυγχάνει στο 72′ να βρει δίχτυα σε διπλή ευκαιρία και δευτερόλεπτα αργότερα ο Μπρουν Λάρσεν ισοφάρισε με εξαίσιο βολ πλανέ.

Η ανατροπή για το σύνολο του Χένες ήρθε στο 78′ με τον Κράμαριτς (101 γκολ σε 208 συμμετοχές με τη Χόφενχαϊμ), με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στους 37 βαθμούς με δεύτερη διαδοχική νίκη στην Bundesliga.

Βόλφσμπουργκ: Κασέιλς (αρχ.), Λακρουά, Μπόρναουβ (83′ Ενμετσά), Μπρουκς, Μπακού, Άρνολντ, Βρανξ (65′ Γκέρχαρντ), Ρουσιγιόν (90+1′ Μπιάλεκ), Φίλιπ (65′ Λουκεμπάκιο), Κρούζε, Βιντ

Προπονητής: Φλόριαν Κόφελντ

Χόφενχαϊμ: Μπάουμαν, Πος (70′ Μπρουν Λάρσεν), Φογκτ (42′ Νόρντβαϊτ), Χιούμπνερ (αρχ.), Μπεμπού, Κράμαριτς, Σαμασεκού (70′ Ρούντι), Μπάουμγκαρτνερ, Ράουμ, Νταμπούρ (46′ Καντεζάμπεκ), Ρουτέρ (86′ Ακπογκούμα)

Προπονητής: Σεμπάστιαν Χένες

Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.