Γκρόιτερ Φιρτ – Χέρτα Β. 2-1: Ήττα “μαχαιριά” για την Χέρτα΄(vid)

Νίκη "ελπίδας" για την Γκρόιτερ Φίρτ και ήττα "μαχαιριά" για την Χέρτα, αυτό το 2-1 του "τριφυλλιού".

Σ’ ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της αγωνιστικής η Γκρότερ Φίρτ επικράτησαν της Χέρτα Βερολίνου με 2-1. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να σκοράρουν μόλις στα πρώτα 26 δευτερόλεπτα με τον Χργκότα και να βγάλουν από πάνω τους το άγχος του γκολ.

Αυτό τους απελευθέρωσε και στο πρώτο 45λεπτο έχασε τουλάχιστον 4 ευκαιρίες πολύ σημαντικές για να σκοράρει και δεύτερο γκολ χωρίς όμως να το καταφέρει. Χαρακτηριστικό της απίστευτης πίεσης των παικτών της Γκρόιτερ είναι οι χρόνοι των ευκαριών, αφού άγγιξε το γκολ στο 18, 23, 34, 38,41 και 45 με τους Λέβελινγκ, Τίλμαν και Χργκότα να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Χέρτα μπήκε με το πόδι στο γκάζι, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 48′ και είχε δοκάρι στο 49′ από φάουλ του Νταριντά. Άλλη μία πολύ καλή στιγμή είχε στο 52ο λεπτό με τον Γιόβετιτς και η συνέχεια ανήκε στην Γκρότερ Φιρτ.

Στο 69ο λεπτό κέρδισε το πέναλτι, για χέρι σε γύρισμα του Φερχέφερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χργκότα κι έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Η Χέρτα ήταν με την πλάτη στον τοίχο για τα καλά πλέον και η πίεση της έφερε το γκολ από την κεφαλιά του Γκέχτερ στο 83‘.

Μέχρι το 90‘ οι δύο ομάδες έχασαν ευκαρίες για το 3-1 και το 2-2, αλλά κανείς δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, μένοντας έτσι το 2-1 ως το τέλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.