Γκλάντμπαχ: Παίκτης του μήνα o Ζόμερ (vid)

Οι οπαδοί της Γκλάντμπαχ, ψήφισαν τον Γιαν Ζόμερ ως τον παίκτη του μήνα για τον Ιανουάριο. Ο 33χρονος τερματοφύλακας κέρδισε καταφανώς τους άλλους τρεις υποψηφίους.

Ο Ζόμερ κυριάρχησε στην ψηφοφορία με το τεράστιο 84% των ψήφων να πηγαίνει σε αυτόν, με τους άλλους υποψήφιους Μανού Κονέ (8%), Φλόριαν Νόιχαουζ (4%) και Στέφαν Λάινερ (4%) να μην μπορούν καν να τον αμφισβητήσουν.
Ο Ζόμερ είναι σε κορυφαία φόρμα αυτή τη στιγμή και αναδείχθηκε «Man of the Match» σε δύο παιχνίδια της Γκλάντμπαχ τον Ιανουάριο. Η ήττα με 2-1 εντός έδρας από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, είδε τον Ελβετό να κάνει εκπληκτική εμφάνιση, καθώς όχι μόνο απέκρουσε δύο πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο των Πάτρικ Σικ και Κέρεμ Ντεμιρμπάι, αλλά είχε και οκτώ επιπλέον αποκρούσεις κρατώντας την ομάδα του «ζωντανή» στο ματς..

Στην ήττα στο Κύπελλο εκτός έδρας από το Ανόβερο, έκανε επίσης αρκετές αποκρούσεις για να να αποτρέψει μια πιο βαριά ήττα. Παράλληλα με αυτές τις εμφανίσεις, ο 33χρονος αρνήθηκε στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και τον Τζαμάλ Μουσιάλα το γκολ σε πολλές περιπτώσεις στη νίκη της Μπορούσια με 2-1 εκτός έδρας στην έδρα της Μπάγερν και έκανε ακόμα πιο εντυπωσιακές επεμβάσεις στον εντός έδρας αγώνα με την Ουνιόν Βερολίνου. Ο Ελβετός είχε ψηφιστεί από τους οπαδούς της ομάδας του και ως ο κορυφαίος για τον μήνα Δεκέμβριο.

Τα κριτήρια ψηφοφορίας για το βραβείο του «Παίκτη του Μήνα» άλλαξαν αυτή τη σεζόν. Τα προηγούμενα χρόνια, οι οπαδοί μπορούσαν να επιλέξουν μόνο από παίκτες που είχαν κερδίσει τουλάχιστον ένα βραβείο Man of the Match τους προηγούμενους μήνες. Αυτή τη σεζόν, οι οπαδοί θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ψηφίσουν παίκτες που εντυπωσίασαν τον προηγούμενο μήνα, είτε με τις εμφανίσεις τους, είτε με άλλες δράσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.