Γκρόιτερ Φιρτ – Μάιντς 2-1: Νέα έκπληξη (hls)

Η ουραγός της βαθμολογίας πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια αγνώριστη Μάιντς που συνεχίζει να δυσκολεύεται μακριά από την έδρα της.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και αιφνιδίασαν τη Μάιντς με το γκολ του Ντούντζιακ στο 12ο λεπτό (1-0). Η Μάιντς άργησε να μπει στο ματς ανεβάζοντας την απόδοσή της μετά το 20λεπτο. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες φτάνοντας στο γκολ κυρίως με τον Μπούρκχαρντ. Η Μάιντς είχε και δύο δοκάρια με το φάουλ του Σταχ και την προσπάθεια του Βίλεμς που λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ στην προσπάθεια του να απομακρύνει.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μάιντς παρουσιάστηκε αγνώριστη και δεν έκανε τελική μέχρι το φινάλε όπου σκόραρε με τον Ονισίβο (93ο λεπτό 1-2). Οι γηπεδούχοι βρήκαν δεύτερο γκολ με τον Στέφαν Μπελ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (2-0, 66ο λεπτό). Η Γκρόιτερ διαχειρίστηκε άψογα το αποτέλεσμα, παρέμεινε για τέταρτο σερί ματς αήττητη και έφτασε τους 10 βαθμούς στο πίνακα. Η Μάιντς δεν κέρδισε μακριά από την έδρα της για πέμπτο συνεχόμενο αγώνα.

Tα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.