Άουγκσμπουργκ-Άιντραχτ 1-1: Κανείς από τους δύο χαρούμενος

Σε αγώνα για την 19η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος Άουγκσμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης έμειναν σε ισοπαλία με σκορ 1-1.

Η Άιντραχτ πήρε προβάδισμα στο σκορ αξιοποιώντας το ανοιχτό γήπεδο και με τον Καμάντα να ανοίγει το σκορ στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης αξιοποιώντας ουσιαστικά την πρώτη ευκαιρία της ομάδας του.

Επτά λεπτά αργότερα ο Λίντστρεμ σημάδεψε το δοκάρι χάνοντας την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Στο 38′ ο Γκρέγκοριτς αιφνιδίασε από πλάγια θέση τον 20χρονο Ράμαϊ που έκανε ντεμπούτο καριέρας κάτω από τα δοκάρια της Άιντραχτ διαμορφώνοντας το 1-1.

Καλύτερη στιγμή της Άιντραχτ στην επανάληψη με την κεφαλιά του Καμάντα άουτ, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο τετ-α-τετ με τον Νιντερλέχνερ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ¨Αουγκσμπουργκο προσπέρασε τη Στουτγάρδη και είναι στο +1 από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Άιντραχτ έφτασε τους 28 βαθμούς και ισοβαθμεί με Λειψία και Κολωνία σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.