Άιντραχτ Φρ.-Ντόρτμουντ 2-3: Έβαλε “φωτιά” στην κορυφή με ανατροπή (hls)

Η Ντόρτμουντ "εξαφανισμένη" από το γήπεδο μέχρι το 60', έχανε 2-0 από την Άιντραχτ, αλλά με επική ανατροπή "γύρισε" το ματς μέσα σε 18 λεπτά, φτάνοντας στο 2-3 και μειώνοντας την απόσταση από την πρωτοπόρο Μπάγερν στους 6 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς, είχαν δοκάρι με τον Μενιέ μόλις στο 2ο λεπτό και ευκαιρία με τον Χάαλαντ στο 9. Από το 15′ και μετά όμως η Άιντραχτ έκανε ό,τι ήθελε στην αναμέτρηση. Ο Μπορέ άνοιξε το σκορ με πλασέ μετά από φάουλ του Κόστιτς με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου.

Ο Κολομβιανός για πρώτη φορά στη γερμανική του καριέρα έβαλε 2 γκολ σ’ ένα ματς τιμωρώντας το λάθος του Ρόις στο 24′ και δίνοντας προβάδισμα 2 τερμάτων στην ομάδα του. Ο Εντικά είχε δοκάρι στο 29′ ακουμπώντας το 3-0.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με τον Μάλεν να χάνει αυτό που δε χάνεται, όταν με εξουδετερωμένο τον Τραπ, μέσα από τη μικρή περιοχή σημάδεψε το δοκάρι.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Λίντστρομ με ατομική προσπάθεια δεν κατάφερε να νικήσει με πλαέ τον Κόμπελ. Από τότε οι γηπεδούχοι θεώρησαν ότι το παιχνίδι τελείωσε με την πραγματικότητα να είναι τελείως διαφορετική. Ο Αζάρ ευρισκόμενος δευτερόλεπτα στο γήπεδο πλάσαρε για το 2-1 στο 71′ δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του.

Χάαλαντ και Μάλεν έχασαν ευκαιρίες για την ισοφάριση, με τον Μπέλιγχαμ να “χτυπά” με το κεφάλι για το 2-2 στο 87′. 2 λεπτά αργότερα ήρθε η ολοκληρωτική ανατροπή όταν ο “κακός” απόψε Νταχούντ πλάσαρε σωστά για να γράψει το τελικό 2-3.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την Ντόρτμουντ μετά από 7 αήττητα παιχνίδια της Άιντραχτ στην έδρα της. Πλέον η διαφορά της Μπάγερν με την Ντόρτμουν είναι στους 6 βαθμούς.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.