Λεβερκούζεν-Ουνιόν Βερ. 2-2: (Χ)αμένες και οι δύο (hls)

Λεβερκούζεν και Ουνιόν έμειναν στο 2-2 στν Μπάι Αρίνα, χάνοντας έδαφος στη διεκδίκηση του Τσάμπιονς Λιγκ της προσεχούς περιόδου.

Το ματς ήταν “χορταστικό” με τις 2 ομάδες να έχουν από 17 τελικές. Το πρώτο μέρος ανήκει στους γηπεδούχους οι οποίοι με Σικ και Βιρτζ είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν προβάδισμα στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης. Η Ουνιόν αναιμική επιθετικά δεν απείλησε καθόλου και δέχθηκε το γκολ στο 38′ όταν ο Σικ ήταν εκεί να συμπληρώσει την προσπάθεια του Ντιαμπί για το 1-0. Ήταν το 17ο γκολ του Τσέχου στο πρωτάθλημα.

Η ισοφάριση ήρθε από το “πουθενά” με την Ουνιόν να εκμεταλλεύεται ένα κόρνερ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Ο Χράντετσκι είπε 2 φορές όχι σε Τρίμελ και Χαραγκούτσι για να έρθει ο Πρέμελ να ισοφαρίσει σε κενή εστία.

Όπως έκλεισε το πρώτο ξεκίνησε το δεύτερο η Ουνιόν, η οποία και πάλι με στημένη μπάλα και πάλι με τον Πρέμελ προηγήθηκε στο 50′. Ο αμυντικός μέσος των Βερολινέζων έβαλε για πρώτη φορά στην καριέρα του 2 γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν το τάιμινγκ και έχασαν 2 σπουδαίες ευκαιρίες με τον Κρούζε στο 55′ και το 56′. Οι “ασπιρίνες” απάντησαν με Σικ και Παουλίνιο, αλλά ο Λούτε ήταν σε εξαιρετική κατάσταση. Το τελικό 2-2 έγινε στο 84′ με κεφαλιά του Ταχ μετά τη σέντρα του Μπελαράμπι.

Η Ουνιόν θα μπορούσε να πάρει τη νίκη καθώς είχε τετ α τετ με τον Βογκλζάμερ και δοκάρι με τον Οζίπκα στις καθυστερήσεις.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση εδώ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.