Μπόχουμ-Ντόρτμουντ 1-1: “Πέταξε” ένα ημίχρονο και στραβοπάτησε στο ντέρμπι

Η Ντόρτμουντ "πέταξε" το πρώτο ημίχρονο και η εξαιρετική της απόδοση στο δεύτερο, δεν της έφτανε για να καταβάλλει την αντίσταση της Μπόχουμ, στο μικρό ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ

Οι γηπεδούχοι με τον Λαμπρόπουλο στον πάγκο και τονΣταφυλίδη στην 11άδα σε ρόλο δεξιού μπακ, ήταν αρκετά προσεχτικοί στο πρώτο ημίχρονο. Η Ντόρτμουντ που δεν είχε στον πάγκο τον τιμωρημένο Ρόζε, βρήκε 2 ευκαιρίες με Μπέλιγχαμ και Χάαλαντ, αλλά και στις δύο ο Ρίεμαν που συμπλήρωσε 200 ματς στην Μπουντεσλίγκα κράτησε το μηδέν.

Ο έτερος γκολκίπερ ο Κόμπελ στο 39 έκανε άστοχη έξοδο, ανατρέποντας τον Ατζέι και ο Πόλτερ από τα 11 βήματα άνοιξε το σκορ για την Μπόχουμ.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε “κίτρινη” καταιγίδα με την Ντόρτμουντ μέσα σε 7 λεπτά να έχει φάσεις με Χάαλαντ, Ρόις, Μπέλιγχαμ και Ζαγκαντού, αλλά το γκολ της ισοφάρισης να μην έρχεται. Στο 54′ ο Βολφ ισοφάρισε, αλλά ο VAR είχε διαφορετική άποψη και το παθητικό οφ σάιντ του Μπέλιγχαμ, κράτησε το σκορ στο 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και τελικά έφεραν το ματς στα ίσα με τη δημιουργία του Χάαλαντ και το άψογο βολέ του Μπραντ στο 85′. Έκτοτε όσο κι αν πίεσαν δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αποτέλεσμα να χάσουν 2 πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.