Αδιάφορη η Μπάγερν, για το ρεκόρ ο Λεβαντόφσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι συνεχίζει και εφέτος να σκοράρει ακατάπαυστα, δείχνοντας σχεδόν... αφύσικη επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Μπαρτσελόνα στο «Allianz Arena» την Τετάρτη, ο δεύτερος στην κατάταξη για το βραβείο της Χρυσής Μπάλας του 2021, έχει την ευκαιρία να γράψει και πάλι ιστορία. Ο Πολωνός επιθετικός, έχει ήδη εννέα γκολ σε πέντε συμμετοχές στο Champions League. Έχει σκοράρει σε κάθε παιχνίδι της φάσης των ομίλων, συμπεριλαμβανομένου ενός τέρματος στο «Camp Nou» τον Σεπτέμβριο, ενώ προηγουμένως πέτυχε 10 γκολ στη φάση των ομίλων τη σεζόν 2019-20. Εάν ο 33χρονος βρει δίχτυα απέναντι στην ομάδα του Τσάβι, θα γίνει ο πρώτος παίκτης που θα πετύχει διψήφιο αριθμό τερμάτων, σε τουλάχιστον δύο φάσεις των ομίλων της διοργάνωσης.

Μόνο ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν επίσης πετύχει τουλάχιστον 10 γκολ σε προηγούμενες φάσεις των ομίλων. Ο Λεβαντόφσκι, αν σκοράρει, θα έχει επίσης πανηγυρίσει δικό του τέρμα για 10ο συνεχόμενο αγώνα στο Champions League. Με τα δύο τέρματα που πέτυχε απέναντι στην πρώην του ομάδα, την Μπορούσια Ντόρτμουντ, στο ντέρμπι της Bundesliga, ο Λεβαντόφσκι έφτασε τα 27 γκολ σε 21 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.