Αρμίνια – Κολωνία 1-1, μοιράστηκαν γκολ, βαθμούς αλλά όχι κι εντυπώσεις (hls)


Αρμίνια Μπίλεφελντ και Κολωνία σκόραραν από ένα γκολ αλλά οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που έκλεψαν τις εντυπώσεις . Θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει περισσότερα από ένα γκολ και να έχουν κερδίσει το παιχνίδι.

Το σκορ άνοιξε ο Ετσάν στο 17ο λεπτό, από εξαιρετική πάσα του Σίχος, ο οποίος έβγαλε μόνο του τον σκόρερ απέναντι από το Ορτέγκα Μορένο, τον οποίο πλάσαρε εξαιρετικά.

Από το 26ο λεπτό μέχρι και το 45+2 στο πρώτο μέρος η Αρμίνια άγγιξε τρεις φορές το γκολ. Αρχικά με τον Κλος σε τετ-α-τετ με τον Σβάμπε ο οποίος όμως κατάφερε να σταματήσει την μπάλα και να κρατήσει το 1-0.

Δεύτερη ευκαιρία για το 1-1 ήρθε στο 42΄ όταν ο Βίμερ άδειασε τον Σίντλερ με εντυπωσιακή ντρίμπλα αλλά το πλασέ του το σταμάτησε με τάκλιν αυτοθυσίας ο Κίλιαν.

Τελευταία φάση πριν το τέλος του ημιχρόνου, ήταν και πάλι για την Αρμίνια, όταν την κεφαλιά του Κλος την σταμάτησε πάνω στη γραμμή ο Σμιτς.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα της Μπίλεφελντ η οποία αρχικά άγγιξε το 1-1 στο 53′ με τον Σέπφ, αλλά και πάλι η μπάλα δεν… κούνησε δίχτυα.

Αυτό όμως έγινε στο 59ο λεπτό με τον Λάσμε ο οποίος είχε μπει λίγα λεπτά πιο πριν στο παιχνίδι, η Αρμίνια κυκλοφόρησε την μπάλα εξαιρετικά, η τελευταία πάσα βρήκε τον Γάλλο έτοιμο να… πυροβολήσει, το έκανε και σκόραρε για το 1-1.

Η Αρμίνια είχε το πάνω χέρι σε όλο το υπόλοιπο του ματς και θα μπορούσε να έχει σκοράρει κι άλλο γκολ, στο 67′ με τον Βίμερ και 81ο λεπτό με τον Χακ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.