Άουγκσμπουργκ – Μπόχουμ 2-3: Καθάρισε στο 1ο ημίχρονο (hls)

Η Μπόχουμ πέρασε από το Άουγκσμπουργκ σημειώνοντας την δεύτερη εκτός έδρας νίκη της στη σεζόν σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη υπό δυνατή βροχή και κεκλεισμένων των θυρών.

Η Μπόχουμ είναι σε καλό φεγγάρι καθώς έφτασε τις τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια σκαρφαλώνοντας στους 19 βαθμούς ύστερα από 14 αγώνες. Για δεύτερη φορά η Μπόχουμ σημειώνει δύο κολλητές νίκες. Άτυχη η Άουγκσμπουργκ έχασε με τραυματισμούς στο πρώτο ημίχρονο τους Φράμπεργκερ και Ζεκίρι, εκτός αποστολής και τραυματίες οι Φινμπόγκασον, Χαουβελέου και Όξφορντ.

Στο 22ο λεπτό ο Σεμπάστιαν Πόλτερ σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική (0-1), ο Άντρε Χαν έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 28ο λεπτό για την Άουγκσμπουργκ και η Μπόχουμ βρήκε δύο γκολ πριν φύγει το ημίχρονο σε 7 λεπτά. Ο Χόλτμαν έγραψε το 0-2 στο 40ο λεπτό μετά την εκτέλεση κόρνερ του Λέουβεν και ο Πόλτερ με δεύτερο προσωπικό γκολ διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου μέρους (0-3, 47′).

Η Άουγκσμπουργκ το πάλεψε στην επανάληψη, ξαναμπήκε στο παιχνίδι με την εκτέλεση κόρνερ του Καλιτζούρι και το γκολ του Γκρέγκοριτς με τον Αυστριακό να έρχεται από τον πάγκο σκοράροντας για δεύτερη αγωνιστική (1-3, 58ο λεπτό). Δημιούργησε ευκαιρίες και βρήκε γκολ με τον Καλιτζούρι να σκοράρει το παρθενικό του γκολ στην σεζόν με πέναλτι που κέρδισε ο Νίντερλέχνερ από τον Σοάρες (2-3, 86ο λεπτό). Η Άουγκσμπουργκ ηττήθηκε στην έδρα της μετά από τέσσερα ματς που είχε τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.