Λεβαντόφσκι: Ζήτησε να αλλάξει περιβάλλον και θέλει Ρεάλ

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φέρεται αποφασισμένος να φύγει από την Μπάγερν Μονάχου και να μετακομίσει στην Ισπανία και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο σπουδαίος Πολωνός επιθετικός των Βαυαρών, , έχασε το σημαντικό βραβείο που απονέμει το γαλλικό περιοδικό «France Football», κυρίως επειδή ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε το Copa America με την εθνική Αργεντινής. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «As», ο Λεβαντόφσκι θέλει να φύγει από το Μόναχο αυτό το καλοκαίρι για να ενταχθεί στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Λεβαντόφσκι έχει ήδη ζητήσει από τον μάνατζερ του, Πίνι Ζαχάβι, να δώσει προτεραιότητα σε οποιαδήποτε πρόταση από την Ρεάλ Μαδρίτης. Από την πλευρά τους, οι διοικούντες την Ρεάλ, που έχουν ήδη βρεθεί κοντά στην απόκτηση του παίκτη σε αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν προβληματίζονται για δύο περιπτώσεις. Η παρουσία του εκπληκτικού Καρίμ Μπενζεμά, που και φέτος εντυπωσιάζει και με την διοίκηση να είναι πεπεισμένη ότι έχει ακόμη τουλάχιστον, δύο καλές σεζόν μπροστά του, αλλά και η επιθυμία για την απόκτηση του Ερλινγκ Χάαλαντ. Εκτός αν στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, η «τριπλέτα» στην επίθεση των μερένγκες, αποτελείται από τους Μπενζεμά, Λεβαντόφσκι και Χάαλαντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.