Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ 1-3 : Και τώρα… Der Klassiker

Η Ντόρτμουντ νίκησε με ανατροπή του σκορ την Βόλφσμπουργκ 3-1. Ο Χάαλαντ επέστρεψε και έφτασε τα 50 γκολ στην Μπουντεσλίγκα. Τώρα ακολουθεί το ντέρμπι με την Μπάγερν Μονάχου.

Στην πρώτη φάση του αγώνα η Βόλφσμπουργκ προηγήθηκε με τον Βέγκχορστ (2′) ο οποίος έφτασε τα 58 γκολ στην Μπουντεσλίγκα με την φανέλα των λύκων και είναι μόνος του τρίτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.

Από το εικοστό λεπτό και μετά η Ντόρτμουντ πήρε τον έλεγχο και πίεσε την Βόλφσμπουργκ με αποτέλεσμα το κερδισμένο πέναλτι του Ρόις στο 33ο λεπτό το οποίο έκανε γκολ ο Τσαν. Το 100ο γκολ στην ιστορία της Ντόρτμουντ σε αγώνες απέναντι στην Βόλφσμπουργκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ντόρτμουντ είχε δοκάρι στο 48ο λεπτό με τον Σουλτς και στο 55ο λεπτό ο Μάλεν σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο ματς και σημείωσε το 1-2.

Στο 72ο λεπτό ο Χάαλαντ μπήκε στο γήπεδο. Με την πρώτη του επαφή με την μπάλα είχε σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Πέρβαν και με την δεύτερη σκόραρε στο 80ο λεπτό για να σημειώσει το τελικό 1-3.

Ήταν το 50ο γκολ του Νορβηγού στην Μπουντεσλίγκα. Η Ντόρτμουντ πέτυχε 12η νίκη στους τελευταίους 13 αγώνες απέναντι στην Βόλφσμπουργκ και πέρασε έστω και προσωρινά στην κορυφή.

Σίγουρα πάντως το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με την Μπάγερν Μονάχου θα είναι μάχη κορυφής.

Βόλφσμπουργκ (3/4/3) : Πέρβαν – Λακρουά, Γκιλαβογκί (90+ Φίλιπ), Μπρουκς – Μπάκου (74′ Μπαμπού), Βρανξ, Άρνολντ, Ρουσιγιόν (61′ Οτάβιο) – Νμέτσα (61′ Βάλντσμιντ), Λουκεμπάκιο, Βέγκχορστ

Ντόρτμουντ (4/3/3) : Κόμπελ – Μενιέ, Ακάντζι, Χούμελς, Σουλτς (85′ Ζαγκαντού) – Τσαν (85′ Βιτσέλ), Νταχούντ, Μπραντ – Βολφ (62′ Κνάουφ), Ρόις, Μάλεν (72′ Χάαλαντ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.