Χέρτα Βερολίνου-Άουγκσμπουργκ 1-1: Βαθμός με buzzer-beater! (hls)

Mε το γκολ του Γκέγκοριτς στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, οι Βαυαροί κατάφεραν να φύγουν από τη γερμανική πρωτεύουσα με τον έναν βαθμό.

Η Χέρτα είχε συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό στις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές, υποδεχόμενη την Άουγκσμπουργκ, που προερχόταν από τη μεγάλη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Μπελφοντίλ (7′ και 21′) όμως σε αμφότερες τις περιπτώσεις ο Γκικέβιτς βγήκε νικητής. 

Τελικώς το γκολ ήρθε στο 40′ ύστερα από μέγα λάθος του Γκούμνι, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Ρίχτερ με τον σκόρερ να μην πανηγυρίσει το γκολ αφού επί σειρά ετών αγωνίστηκε στους Βαυαρούς. 

Το δεύτερο μέρος ήταν μια διαφορετική υπόθεση με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τα ηνία, να έχουν τον έλεγχο, να χάνουν τεράστια τριπλή ευκαιρία στο 77′, αλλά τελικώς να ανταμείβονται με το γκολ του Γκρέγκοριτς στο 90+7′ (είχε να βρει δίχτυα στο πρωτάθλημα 14 μήνες) φεύγοντας με το 1-1 στις βαλίτσες τους.

Η Χέρτα πήγε στους 14 βαθμούς, ενώ η Άουγκσμπουργκ έχει 13. 

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Χέρτα Βερολίνου (4-2-3-1): Σβόλοου, Πέκαρικ, Σταρκ (αρχ.), Τορουναρίγκα, Πλάτενχαρντ, Ασκασίμπαρ, Σερντάρ, Ρίχτερ (79′ Ζέεφαουκ), Έκελενκαμπ (67′ Γιόβετιτς), Μίτελστεντ (73′ Γιαστρέμπσκι), Μπελφοντίλ (73′ Ζέλκε)

Προπονητής: Παλ Ντάρνταϊ

Άουγκσμπουργκ (4-4-2): Γκικέβιτς, Καλιτζούρι (84′ Φράμπεργκερ), Γκούμνι, Βίντερ, Ιάγκο, Βάργας (68′ Κόρδοβα), Μάιερ (78′ Νίντερλεχνερ), Ντορς, Πέντερσεν (67′ Γένσεν), Ζεκίρι (78′ Γκρέγκοριτς), Χαν (αρχ.)

Προπονητής: Μάρκους Βάιντσιρλ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.