Μπόχουμ – Φράιμπουργκ 2-1: Με ανατροπή και έμπνευση του Πάντοβιτς (hls)

Η Μπόχουμ έκανε άλμα στην βαθμολογία σημειώνοντας την τρίτη διαδοχική νίκη μέσα στην έδρα της με τον Σέρβο Μίλος Πάντοβιτς να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει λύση.

Καλύτερη η Φράιμπουργκ στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε ευκαιρίες με σημαντικότερη το δοκάρι του Νίκο Σλότερμπεκ στις καθυστερήσεις. Ακίνδυνη και χωρίς φάσεις η Μπόχουμ σε ολόκληρο το πρώτο μέρος. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ από τον κεντρικό αμυντικό της Φράιμπουργκ, Φίλιπ Λίνχαρτ, που πέτυχε το 3ο φετινό του γκολ για να δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (0-1, 51ο λεπτό). Η απάντηση ήταν άμεση με την Μπόχουμ να ισοφαρίζει με τον Πόλτερ να σκοράρει φτάνοντας και αυτός τα τρία γκολ στην σεζόν (1-1, 54ο λεπτό).

Η Φράιμπουργκ προσπάθησε να ξαναπάρει προβάδισμα χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, όμως το γκολ ήρθε από την Μπόχουμ που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Λίνχαρτ και με την έμπνευση του Πάντοβιτς που είχε περάσει στο ματς λίγο νωρίτερα, έκανε την ανατροπή (2-1, 82ο λεπτό). Η Φράιμπουργκ στις καθυστερήσεις είχε και δεύτερο δοκάρι μετά την επέμβαση του Ρίμαν στην εκτέλεση φάουλ του Γκούντερ και την κεφαλιά του Σλότερμπεκ!

Η Μπόχουμ πήρε πολύτιμη ανάσα και έφτασε τους 16 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 12η θέση, η Φράιμπουργκ υπέστη τρίτη συνεχόμενη ήττα και έχασε έδαφος παραμένοντας στους 22 βαθμούς και στην 3η θέση.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.