Φράιμπουργκ – Άιντραχτ Φρ. 0-2 : Αυτή ήταν Άιντραχτ

Για πρώτη φορά φέτος η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έδειξε πράγματα στο γήπεδο που ικανοποίησαν τον κόσμο της. Πέτυχε δύο γκολ, έβγαλε ενέργεια, πάθος και αποτελεσματικότητα για να σπάσει το εντός έδρας αήττητο της Φράιμπουργκ επικρατώντας 2-0.

Ο Κέβιν Τραπ σταμάτησε με εξαιρετικές επεμβάσεις τρεις φορές τους παίκτες της Φράιμπουργκ (…Χέλερ 19′, Γκρίφο 25′, Τζονγκ 36′) και ήταν ο βασικός λόγος που η ομάδα του πήγε μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο του εκτός έδρας αγώνα με την Φράιμπουργκ.

Στην αντίπαλη εστία ο Φλέκεν ήταν αδύνατο να σταματήσει το πλασέ του Λίντστρεμ (34′) για το 0-1 αλλά ευθύνεται στο φάουλ του Κόστιτς (43′) με το οποίο σημειώθηκε το 0-2 του ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την προσπάθεια και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν βρήκαν μόνο τον Τραπ απέναντί τους.

Στο 50ο λεπτό η κεφαλιά του Χέφλερ σταμάτησε στο δοκάρι της Άιντραχτ… στο 57ο λεπτό το σουτ του Γκρίφο έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Τούτα ενώ στο 69ο λεπτό ο Τραπ επενέβη ξανά για να σταματήσει το πλασέ του Χέλερ.

Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι έμειναν από ενέργεια και η Άιντραχτ έφτασε άνετα, με αρκετό πάθος, στην τρίτη νίκη της σεζόν και όλες είναι εκτός έδρας.

Μπήκε τέλος στο εντός έδρας αήττητο της Φράιμπουργκ η οποία έχασε για πρώτη φορά μετά από εννέα ματς και για πρώτη φορά στο νέο γήπεδό της, το Όιροπα Παρκ.

Φράιμπουργκ (3/4/3) : Φλέκεν – Γκούλντε, Λίνχαρτ, Σλότερμπεκ (46′ Σάντε) – Κούμπλερ (85′ Βάισχαουπτ), Έγκεσταϊν (69′ Χάμπερερ), Χέφλερ, Γκούντερ – Τζονγκ (69′ Σάλαϊ), Γκρίφο (90′ Ντεμίροβιτς), Χέλερ

Άιντραχτ Φρ. (3/4/3) : Τραπ – Τούτα, Χάσεμπε, Ντικά – Τσάντλερ (65′ Τσάντλερ), Σο (74′ Ρόντε), Γιάκιτς, Κόστιτς – Κάμαντα, Λίντστρεμ (74′ Άχε), Μπορέ (85′ Ίλσανκερ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.