Μιχιταριάν: “Μια μέρα θα γυρίσω στην Ντόρτμουντ”

O μέσος της Ρόμα, Χένριχ Μιχιταριάν, επιμένει ότι μπορεί «να παίξει για άλλα πέντε ή έξι χρόνια» και πως κάποτε θα επιστρέψει στην Ντόρτμουντ.

Ο διεθνής Αρμένιος μίλησε στο γερμανικό κανάλι Sport 1 ενόψει του σημερινού αγώνα με τη Γερμανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. «Παραμένω σε επαφή με ανθρώπους στη Γερμανία και δεν ξέχασα ποτέ τον χρόνο μου στη Ντόρτμουντ, την καλύτερη περίοδο της καριέρας μου στο παιχνίδι», είπε ο Μιχιταριάν. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον υπέροχο χρόνο που πέρασα εδώ». «Παραμένω σε επαφή με τη Γερμανία και δεν θα ξεχάσω ποτέ τον χρόνο μου εκεί. Θα θυμάμαι πάντα τον χρόνο που πέρασα εκεί, και ήταν επίσης η πιο σημαντική περίοδος της καριέρας μου»

Ο Μιχιταριάν είναι πολυταξιδεμένος, παίζοντας στις Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μέταλουργκ, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ. «Είναι προπονητές και οι πρώην συμπαίκτες μου με έκαναν τον παίκτη που είμαι σήμερα. Ένα είναι σίγουρο, θα επιστρέψω στην Ντόρτμουντ. Δεν ξέρω τώρα αν θα είμαι ως παίκτης, αλλά σίγουρα ως θεατής». Ο 32χρονος είναι ακόμα στην ακμή του και ρωτήθηκε για πόσο καιρό θα συνεχίσει. «Σε ό,τι με αφορά, θέλω να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Σε αυτή την ηλικία, δεν είναι τόσο εύκολο να φροντίζεις το σώμα σου. «Το μυαλό μου λέει: μπορείς να κάνεις ευτυχώς άλλα πέντε ή έξι χρόνια. Ελπίζω το σώμα μου να αισθάνεται το ίδιο, αλλά συνειδητοποιώ ότι δεν απομένει πολύς χρόνος, οπότε προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο στο έπακρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.