Άιντραχτ Φρ. – Λειψία 1-1 : Βαθμός από το πουθενά (hls)

Η Άιντραχτ είναι στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Χωρίς ιδέες μέσο-επιθετικά η Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο πρώτο ημίχρονο τα περίμενε όλα από το μαγικό αριστερό πόδι του Φίλιπ Κόστιτς και λίγο έλειψε να ανταμειφθεί.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα

Ο Κόστιτς σημάδεψε το δοκάρι (18′) με μακρινή σέντρα σουτ ενώ λίγο έλειψε να σκοράρει με δυνατό σουτ (21′) αλλά ο Γκουλάτσι έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Η Λειψία πήρε την κατοχή της μπάλας από το 25ο λεπτό και μετά και δεν ανησύχησε ξανά. Μόνο αυτή απειλούσε και σκόραρε τελικά με τον Πόουλσεν (35′) μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε πολλά νεύρα και ένταση, σκληρά μαρκαρίσματα και φάσεις μετά το 65ο λεπτό. Ένα χαμένο τετ-α-τετ του Νκουνκού για την Λειψία (69′) και ένα σουτ άουτ του Λάμερς για τους γηπεδούχους (73′).

Ο Φορσμπέργκ νικήθηκε από τον Τραπ στο 83ο λεπτό ενώ στο 89ο λεπτό νικήθηκε… από τον εαυτο του. Μόνος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με μια στημένη μπάλα η Άιντραχτ κατάφερε να κλέψει έναν βαθμό με την κεφαλιά του Τούτα. Ανέλπιστος καθώς έκαναν κάκιστη εμφάνιση.

Η Λειψία παραμένει χωρίς νίκη εκτός έδρας για οκτώ παιχνίδια που είναι και το χειρότερο ρεκόρ της ιστορίας της. Η Άιντραχτ έχει μόνο μια νίκη μετά από δέκα αγώνες και ο κόουτς Γκλάσνερ παραμένει υπό πίεση.

Άιντραχτ Φρ. (3/4/3) : Τραπ – Τούτα, Χίντερεγκερ, Ντικά – Τουρέ (59′ Χάουγκε), Σο, Χρούστιτς (59′ Μπαρκόκ), Ντουρμ (71′ Λάμερς) – Κάμαντα, Κόστιτς, Μπορέ (82′ Άχε)

Λειψία (3/4/3) : Γκουλάτσι – Σιμακάν, Ορμπάν, Γκβάρντιολ – Μουκιέλ, Χαϊνταρά, Καμπλ (65′ Λάιμερ), Ανχελίνιο – Νκουνκού (89′ Όλμο), Ζομποσλάι (83′ Φορσμπέργκ), Πόουλσεν (65′ Σίλβα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.