Φράιμπουργκ-Γκρόιτερ Φιρτ 3-1: Η μία αήττητη, η άλλη χωρίς νίκη (hls)

Η αήττητη πορεία της Φράιμπουργκ στη Bundesliga συνεχίστηκε και την 10η αγωνιστική, κερδίζοντας "σβηστά" 3-1 την ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ που παραμένει χωρίς νίκη.

Στην ξέφρενη πορεία της Φράιμπουργκ δεν μπήκε τελεία ούτε στην 10η αγωνιστική της Bundesliga, καθώς η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ νίκησε 3-1 τη Γκρόιτερ Φιρτ που υπέστη την 9η ήττα της στο πρωτάθλημα και παρέμεινε χωρίς νίκη.

Δείτε εδώ πως κέρδισε η Φράιμπουργκ τη Γκρόιτερ Φιρτ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης με το αυτογκόλ του Άστα μετά από γύρισμα του Χέλερ, ενώ στο 39′ από κόρνερ του Γκρίφο και κεφαλιά του Χέφλερ η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια από το σώμα του Φανκ κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, η Φράιμπουργκ κατέβασε ταχύτητα, καθώς στο πρώτο δεν απειλήθηκε ούτε μία φορά από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο 49′ απείλησαν με τον Γκριν, ενώ και στο 73′ ο Λέβελινγκ είδε τον Φλέκεν να μπλοκάρει με δύο προσπάθειες το σουτ που έκανε.

Δευτερόλεπτα αργότερα όμως, στο 74′, ο Ολλανδός τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο πλασέ του Λέβελινγκ, ο οποίος σκόραρε για δεύτερη φορά στη Bundesliga, έπειτα από ασίστ του Χργκότα.

Στο 77′, νέο λάθος στην άμυνα της Γκρόιτερ Φιρτ, ο Χέλερ που παραμόνευε το εκμεταλλεύτηκε, “τσίμπησε” τη μπάλα και ο Φανκ τον ανέτρεψε με τον Μπριχ να δίνει το πέναλτι και τον Γκρίφο να σημειώνει το 3-1, με το οποίο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.