Κίμιχ: «Πιθανό να εμβολιαστώ στο μέλλον κατά του κορωνοϊού»

Το σχόλιο του Γερμανού χαφ της Μπάγερν Μονάχου για την απόφασή του να μην εμβολιαστεί.

Ο Γιόσουα Κίμιχ παραδέχεται ότι έχει στο μυαλό του να εμβολιαστεί στο μέλλον, αλλά προς το παρόν εξακολουθεί να τονίζει ότι ανησυχεί.

«Ναι, είναι αλήθεια ότι θέλω να περιμένω μακροχρόνιες μελέτες. Έχω πλήρη επίγνωση της ευθύνης μου. Φυσικά και σέβομαι τα μέτρα υγιεινής και οι ανεμβολίαστοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου ελέγχονται κάθε δύο ή τρεις ημέρες», είπε ο 26χρονος Γερμανός διεθνής μέσος των Βαυαρών.

«Φυσικά και το έχω στο μυαλό μου. Γι’ αυτό δεν λέω κατηγορηματικά ότι δεν θα εμβολιαστώ. Απλώς έχω κάποιες ανησυχίες αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ πιθανό να εμβολιαστώ στο μέλλον», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ξέρω, υπάρχουν μόνο “εμβολιασμένοι” ή “μη εμβολιασμένοι”. Και το “μη εμβολιασμένος” συχνά σημαίνει ότι κατά κάποιο τρόπο είσαι αρνητής των εμβολίων. Αλλά νομίζω ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι στο σπίτι που απλώς ανησυχούν για τον εμβολιασμό, όποιοι και αν είναι οι λόγοι τους.

Και νομίζω ότι πρέπει επίσης να το σεβαστούμε αυτό. Ειδικά όσο εφαρμόζουν τα μέτρα. Έχω συχνά την αίσθηση στην κοινωνία μας ότι, αν δεν εμβολιαζόμαστε, κατά κάποιον τρόπο, απλώς είμαστε διεγραμμένοι», ολοκλήρωσε ο Κίμιχ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.