Μπάγερν Μ. – Χόφενχαϊμ 4-0 : Τεσσάρα… χαλαρά

Η Μπάγερν Μονάχου πέτυχε τέσσερα γκολ απέναντι στην Χόφενχαϊμ χωρίς να εντυπωσιάσει. Παραμένει πρώτη στην βαθμολογία. Τις 300 νίκες έφτασε ο Μάνουελ Νόιερ.

Από τεσσάρα σε τεσσάρα πηγαίνει η Μπάγερν Μονάχου και αυτή την φορά δεν χρειάστηκε καν να ανεβάσει ρυθμούς για να φτάσει στο 4-0 απέναντι στην Χόφενχαϊμ.

Οι Βαυαροί πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο με καταπληκτικό συνδυασμό και σκόρερ τον Γκνάμπρι (16′) και με σουτάρα του Λεβαντόβσκι (30′) ο οποίος έφτασε τα 18 γκολ στην καριέρα του απέναντι στον τερματοφύλακα Μπάουμαν, τον τερματοφύλακα που έχει νικήσει τις περισσότερες φορές.

Η Μπάγερν έχασε και δύο τετ-α-τετ στο πρώτο ημίχρονο με τον Λεβαντόβσκι (2′, 43′).

Στο δεύτερο ημίχρονο έχασε τρίτο τετ-α-τετ με τον Γκνάμπρι στα 20” και από εκεί και πέρα χαλάρωσε.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν μίκροευκαιρίες με Μπεμπού (50′) και Σκοβ (69′).

Οι γηπεδούχοι έκαναν άλλαγες και κλείδωσαν την νίκη με αυτές καθώς ο Τσούπο-Μότινγκ σκόραρε (82′) μετά από κάτα λάθος ασίστ του Ουπαμεκανό με τον Γάλλο να βγάζει αμέσως μετά τρομερή πενηντάρα ασίστ για τον Κομάν ο οποίος σημείωσε το τελικό 4-0 (87′).

Ο Μάνουελ Νόιερ κράτησε το μηδέν και έφτασε τις 300 νίκες με την φανέλα της Μπάγερν. Περισσότερες έχει μόνο ο Όλιβερ Καν (310).

Μπάγερν Μ. (4/3/3) : Νόιερ – Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ερνάντεζ (46′ Ζούλε), Ο. Ρίτσαρντς – Κίμιχ, Ζάμπιτσερ (76′ Τολισό) – Γκνάμπρι (76′ Σανέ), Μίλερ (65′ Τσούπο-Μότινγκ), Μουσιάλα (70′ Κομάν) – Λεβαντόβσκι

Χόφενχαϊμ (3/4/1/2) : Μπάουμαν – Πος, Γκρίλιτς, Κ. Ρίτσαρντς – Ακπογκούμα (27′ Ζορζίνιο), Γκάιγκερ (83′ Στίλερ), Σαμασέκου (57′ Ρούντι), Ράουμ – Κράμαριτς – Λάρσεν (57′ Σκοβ), Μπεμπού (83′ Ανταμιάν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.