Λειψία – Γκρόιτερ Φιρτ 4-1, νίκη… αλλαγών (hls)


Με άριστα το 10 στις αλλαγές ο Τζέσι Μαρς πήρε… 11 στο ματς της Λειψίας με την Γκρόιτερ Φιρτ. Οι… ταύροι επικράτησαν του τριφυλλιού με 4-1 με γκολ παικτών που μόλις είχαν μπει στο παιχνίδι.

Πόουλσεν, Σόμποσλάι και Νοβόα επιλλέχτηκαν από τον Μαρς να μπουν στο ματς και μόλις μπήκαν, στην πρώτη τους επαφή με την μπάλα σκόραραν.

Αρχικά ο Πόουλσεν με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή, στο 46 έκανε το 1-1′ ενώ ο ίδιος παίκτης στο 52 κερδίζει το πέναλτι με το οποίο ο Φόρσμπεργκ γυρίζει το παιχνίδι σε 2-1 για την Λειψία.

Η Γκρόιτερ Φιρτ είχε ξαφνιάσει τους γηπεδούχους με πίεση σε όλο το γήπεδο κάτι που της έδωσε την ευκαρία να προηγηθεί στο σκορ με πέναλτι του Χργκότα στο 45ο λεπτό.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

Το μαγικό ραβδί του Μαρς

Η Λειψία όμως ήταν ασταμάτητη στο 2ο μέρος, με τον Μάρς να ρίχνει στο παιχνίδι τον Ούγγρο Νόβοσλαϊ, ο οποίος με την πρώτη του επαφή με την μπάλα, έκανε το 3-1, ενώ στο 89ο λεπτό βγάζει απίθανη σέντρα με το εξωτερικό στον Νοβόα ο οποίος σκοράρει to 4-1 στην πρώτη του επαφή με την μπάλα από την ώρα που μπήκε στο ματς, στο ντεμπούτο του με την ομάδα στα 18 του χρόνια.

Υπέροχη ποδοσφαιρική παράσταση στο 2ο 45λεπτο για τους γηπεδούχους, εντυπωσιακή… ευστοχία στις αλλαγές για τον Τζέσι Μαρς που είδε το παιχνίδι να αλλάζει από τους παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.