Άιντραχτ – Χέρτα 1-2: Προβληματισμός ενόψει Ολυμπιακού (hls)

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών και υπέστη την πρώτη φετινή της ήττα μέσα στην Φρανκφούρτη.

Οι γηπεδούχοι πέταξαν το πρώτο ημίχρονο και υποτίμησαν την Χέρτα. Ανώτερη η ομάδα από το Βερολίνο κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 7ο λεπτό με το πρώτο γκολ με την φανέλα της Χέρτα (0-1) του Ρίχτερ. Το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις με την άμυνα της Άιντραχτ να έχει πολλά προβλήματα και τον Πιόντεκ να χάνει σπουδαίες ευκαιρίες για ένα ακόμα γκολ.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άιντραχτ έκανε αλλαγές βγάζοντας περισσότερη ένταση στον αγωνιστικό χώρο όμως άφησε κενούς χώρους και η Χέρτα τους αξιοποίησε. Ο Ολλανδός Εκέλενκαμπ πέρασε ως αλλαγή και κατόρθωσε να διπλασιάσει τα γκολ των φιλοξενούμενων (63′, 0-2). Στο 78′ ο Πορτογάλος Πιανσιέτσια λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (1-2).

Πρώτη ήττα της Άιντραχτ μετά τις 14/8 απέναντι στην Ντόρτμουντ (5-2), η Χέρτα πήρε δεύτερο διπλό στην σεζόν, τρίτη νίκη συνολικά και προσπέρασε την ομάδα από την Φρανκφούρτη στην κατάταξη. Πρώτη νίκη της Χέρτα μετά από τρία χρόνια απέναντι στην Άιντραχτ.

‘Αιντραχτ: Τραπ, Χασέμπε, Χιντερέγκερ, Εντικά, Τσάντλερ (46′ Τουρέ), Γιάκιτς (69′ Πασιέντσια), Σο, Κόστιτς, Λίντστρομ (46′ Καμάντα), Χάουγκε, Λάμερς (60′ Μπορέ)

Χέρτα: Σβόλοφ, Σταρκ, Μπογιάτα, Πλάτενχαρτ, Πέκαρικ, Ασκασιμπάρ, Νταρίντα, Μίτελσταντ, Ρίχτερ (61′ Μπελφοντίλ), Πιόντεκ (61′ Εκέλενκαμπ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.