Ντόρτμουντ : Γέμισε προβλήματα

Η διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων κάθε άλλο παρά καλό έκανε στην Ντόρτμουντ. Η ομάδα γέμισε τραυματίες.

Πριν την διακοπή του πρωταθλήματος η Ντόρτμουντ νίκησε την Άουγκσμπουργκ με 2-1 χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Οι Βεστφαλοί έπαιξαν για τρίτο συνεχόμενο ματς χωρίς τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Σε αυτά τρία παιχνίδια πέτυχαν δύο νίκες και σκόραραν τρεις φορές.

Αυτό μεταφράζεται σε μέσο όρο ένα γκολ ανά παιχνίδι ενώ με τον Χάαλαντ στην ενδεκάδα η Μπορούσια σκοράρει φέτος σχεδόν τρία γκολ ανά παιχνίδι.

Ο Χάαλαντ δεν έπαιξε με την Νορβηγία και ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα αλλά μοιάζει και πάλι δύσκολο να προλάβει τον αγώνα με την Μάιντς το Σάββατο που έρχεται.

Οι άσχημες ειδήσεις για τον Μάρκο Ρόζε ήρθαν από τις Εθνικές ομάδες. Λόγω τραυματισμών αποχώρησαν ο επιθετικός Μουκόκο από την Κ21 της Γερμανίας και ο βασικός αριστερός μπακ-χαφ Γκερέιρο από την Πορτογαλία που και οι δύο μοιάζει απίθανο να αγωνιστούν με την Μάιντς.

Τραυματίες επέστρεψαν νωρίτερα από το τέλος των υποχρεώσεών τους τόσο ο κεντρικός αμυντικός Ακάντζι όσο και ο Βέλγος επιθετικός μέσος Τοργκάν Αζάρ.

Προσθέστε την δεδομένη απουσία του κεντρικού μέσου Νταχούντ και το ότι μόλις επέστρεψε στις προπονήσεις και μοιάζει δύσκολο να παίξει και ο επιθετικός μέσος Ρέινα και ο κόουτς Μάρκο Ρόζε έχει πολύ δύσκολη εβδομάδα προετοιμασίας για ένα παιχνίδι με σκληρό και δυναμικό αντίπαλο.

Η Ντόρτμουντ βρίσκεται στο -1 από την κορυφή της Μπουντεσλίγκα εκεί όπου βρίσκονται παρέα η Λεβερκούζεν με την Μπάγερν Μονάχου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.