Αν έχεις Φλέκεν διάβαινε…

Ο Μαρκ Φλέκεν παρέχει ηρεμία και ασφάλεια στη Φράιμπουργκ, η οποία έχει κάτω από την εστία τον τερματοφύλακα που οι Ολλανδοί θεωρούν ότι «θυμίζει» τον Έντβιν φαν ντερ Σάαρ

Είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που έχουν οδηγήσει τη Φράιμπουργκ στην καλύτερη εκκίνηση της ιστορίας της στη Μπουντεσλίγκα, προσφέροντας ηρεμία στην άμυνα και ασφάλεια κάτω από την εστία.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι ο Μαρκ Φλέκεν κλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην εθνική ομάδα της Ολλανδίας.

Η σκούφια του 28χρονου τερματοφύλακα της Φράιμπουργκ κρατά από το Κερκράντε, μια πόλη που βρίσκεται κοντά στα σύνορα της Ολλανδίας με τη Γερμανία.

Από τη Ρόντα, την ομάδα της γενέτειρας του, βρέθηκε στο Άαχεν για την Αλεμάνια και ακολούθως για την Γκρότερ Φιρτ, όπου συνέχισε να εξελίσσεται και να γεμίζει με παραστάσεις τα αποθέματα εμπειρίας του.

Η έξοχη χρονιά του με τη Ντούισμπουργκ παρακίνησε τη Φράιμπουργκ να τον αποκτήσει και πλέον απολαμβάνει το όφελος της απόφασης της. Με την παραχώρηση του Αλεξάντερ Ζβόλοφ στη Χέρτα, ο Φλέκεν έλαβε το χρίσμα του βασικού γκολκίπερ.

Από την αρχή της χρονιάς σε επτά ματς διατήρησε τρεις φορές ανέπαφη την εστία του ενώ επιδεικνύει την καλύτερη αναλογία στο γερμανικό πρωτάθλημα, επεμβάσεων ανά τελικών προσπαθειών που δέχεται στην εστία.

Τον παρομοιάζουν ήδη με τον Έντβιν φαν ντερ Σάαρ καθώς έχει καταπληκτικά γρήγορες αντιδράσεις, διαβάζει υπέροχα το παιχνίδι και μένει χαρακτηριστικά ήρεμος σε κάθε πιεστική κατάσταση.

Η Φράιμπουργκ έχει τον Φλέκεν κάτω από την εστία και νιώθει ευτυχισμένη για την τύχη της (και την απόφαση της να τον αποκτήσει)…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.