Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ 1-0: Πήρε το ντέρμπι της Βεστφαλίας με «χρυσό» σκόρερ Ζακαριά (hls)

Η Γκλάντμπαχ ήταν εκείνη που πήρε τους τρεις βαθμούς στο ντέρμπι της Βεστφαλίας, χάρη στο γκολ του Ντένις Ζακαριά από το 37ολεπτό της αναμέτρησης.

Δεύτερη νίκη στην φετινή Bundesliga για την Γκλάντμπαχ, η οποία ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δίκαια στο τέλος της βραδιάς πανηγυρίζει.

Η Μπορούσια Ντόρμουντ ήταν εκείνη που μπήκε πιο δυνατά στο χορτάρι με το γκολ του Ματς Χούμελς στο 8ολεπτό να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Η συνέχεια άνηκε όμως στους γηπεδούχους του Χούτερ, οι οποίοι στην πρώτη τους τελική στην εστία βρήκαν το πολυπόθητο γκολ.

Συγκεκριμένα, στο 37ο λεπτό ο Ντένις Ζακαριά πάτησε περιοχή, επωφελήθηκε από τις κόντρες και σημάδεψε σωστά για το 1-0 των «πουλαριών».

Τρία λεπτά αργότερα το πράγμα χειροτέρεψε κι άλλο για τους φιλοξενούμενους του κόουτς Ρόζε. Ο Μαχμούντ Νταχούντ έκανε ένα απλό φάουλ, αλλά διαμαρτυρήθηκε έντονα και ο διαιτητής Αϊτέκιν χωρίς δεύτερη σκέψη έβγαλε την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του. Μόνο που αυτή ήταν η δεύτερη κίτρινη για τον Γερμανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος άφησε την Ντόρτμουντ με δέκα για το υπόλοιπο.

Στην επανάληψη η Γκλάντμπαχ διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμα, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, πλην μίας φάσης στο 90′.

Κατά αυτό τον τρόπο οι νικητές έφτασαν τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα και το ερχόμενο Σάββατο (02/10, 16:30, Novasports) θα πάνε στην έδρα της Βόλφσμπουργκ για το πρώτο τους «διπλό».

Από την άλλη, η Ντόρτμουντ έμεινε ήδη στο -4 από την Μπάγερν και την κορυφή (12 έναντι 16 βαθμών). Πριν από το εντός έδρας ματς με την Άουγκσμπουργκ (02/10, 16:30, Novasports) προέχει το Champions League και το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ Λισαβώνας (28/09, 22:00).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.