Άιντραχτ – Κολωνία 1-1: Της γίνεται συνήθεια… (hls)

Η Άιντραχτ συνεχίζει να αναζητά την πρώτη της νίκη στη Μπουντεσλίγκα, ωστόσο επέκτεινε το αήττητο σερί της στα πέντε ματς, ξανά με το 1-1, αγαπημένο της σκορ. Επέκτεινε το αήττητο της στα τέσσερα μας και η Κολωνία

Σε ένα πρώτο ημίχρονο με κυρίαρχο στοιχείο τη δύναμη που οδήγησε σε πολλές διακοπές λόγω των τραυματισμών και δύο αναγκαστικές αλλαγές μία εκατέρωθεν, η Κολωνία επιβεβαίωσε την ευχέρεια της στο σκοράρισμα παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με τον Σκιρί στο 14ο λεπτό.

Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου είχε περισσότερες διακοπές παρά ποδόσφαιρο, με τα μαρκαρίσματα να εκτραχύνονται όσο περνούσε η ώρα. Με το χρονόμετρο να σημαδεύει το 6ο από τα οκτώ λεπτά των καθυστερήσεων η Άιντραχτ βρήκε την ισοφάριση. Ο Κόστιτς, που ήταν ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης ετοίμασε στην αντεπίθεση το παρθενικό γκολ του Ραφαέλ Μπορέ με τη φανέλα της ομάδας της Φρανκφούρτης.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο από άποψη ρυθμού, με ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές χωρίς όμως την κλασική που θα μπορούσε να αλλάξει το αποτέλεσμα της ισοπαλίας. Ήταν η πρώτη ανάμεσα στις δύο ομάδες μετά το 2009, η οποία παράλληλα επέκτεινε το εντός έδρας αήττητο της Άιντραχτ στα είκοσι δύο ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.