Λεβαντόφσκι: Επιτέλους δεν… σκόραρε! (pic)

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν σκόραρε στην χθεσινή νίκη της Μπάγερν Μονάχου (1-3 την Γκρόιτερ Φιρτ)! Είδηση, αφού ο Πολωνός φορ είχε 7,5 μήνες να μην σκοράρει σε παιχνίδι των Βαυαρών, στο οποίο αγωνίζεται!

Τα κατορθώματα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι λίγο – πολύ γνωστά στο φίλαθλο κοινό με… κερασάκι στην τούρτα του Πολωνού επιθετικού της Μπάγερν Μονάχου την κατάρριψη του “στοιχειωμένου” ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ και την απίθανη επίδοση των 41 γκολ στην Bundesliga.

Η Μπάγερν Μονάχου πέρασε και από την έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ (1-3) το βράδυ της Παρασκευής (24/09) αλλά το απίστευτο της υπόθεσης είναι άλλο. Ο «Λέβα» επιτέλους δεν σκόραρε! Μετά από επτάμιση μήνες ανελλιπούς σκοραρίσματος με την φανέλα της Μπάγερν, ο Πολωνός στράικερ δεν βρήκε δίχτυα. Τελευταία φορά που συνέβη αυτό σε ματς της Μπάγερν, που ο Λεβαντόφσκι αγωνίστηκε, το ημερολόγιο έδειχνε 11 Φεβρουαρίου του 2021. Ιστορικό το παιχνίδι με την Τίγκρες (1-0) καθώς οι Βαυαροί είχαν κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με το τέρμα του Παβάρ (ασίστ Λεβαντόφκσι).

Το μέτρημα μπορεί να σταμάτησε, όμως ο Λεβαντόφσκι είναι σίγουρο ότι θα το ξαναρχίσει, αποκλειστικά στο Novasports, όπου παίζει όλη η δράση της Bundesliga για τα επόμενα χρόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.