Γκρόιτερ Φιρτ-Μπάγερν 1-3: Μπορεί και με παίκτη λιγότερο (hls)

Η Μπάγερν αν και έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο λόγω αποβολής του Παβάρ, δεν είχε πρόβλημα να επιβληθεί 3-1 στην έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με το πόδι στο γκάζι και τον Μίλερ να σκοράρει στο 10 λεπτό και να πιάνει τον Ρουμενίγκε στην τρίτη θέση όλων των εποχών για την Μπάγερν στα 218 γκολ. Η κατοχή ξεπερνούσε το 70%, αλλά οι φάσεις δεν ήταν πολλές μέχρι το άψογο πλασέ του Κίμιχ για το 0-2 στο 30′.

Ο Λεβαντόφσκι με γκολ θα ισοφάριζε το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ των 16 συνεχόμενων αγώνων με γκολ, αλλά το τακουνάκι του σταμάτησε στο δοκάρι λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στις αρχές του δευτέρου οι ισορροπίες άλλαξαν με τον Παβάρ να αποβάλλεται για φάουλ στον Γκριν. Οι γηπεδούχοι πήραν πρωτοβουλία, ανέβηκαν μέτρα στο γήπεδο, αλλά ευκαιρίες όχι μόνο δεν έκαναν, αλλά στάθηκαν και άτυχοι. Στο 68′ ο Γκρίσμπεκ πρόλαβε τον Λεβαντόφσκι μετά το φάουλ του Κίμιχ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το μόνο που κατάφερε η Γκρόιτερ που παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ήταν να μειώσει με κεφαλιά του Ίτεν στο 87′.

Αυτή ήταν η 8η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Νάγκελσμαν σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει τουλάχιστον 3 γκολ σε κάθε ένα από αυτά τα παιχνίδια


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.