Κολωνία-Λειψία 1-1: Ευκαιρίες, γκολ, VAR και αποκρούσεις (vid)

Κολωνία και Λειψία έμειναν στο 1-1 σε ματς που το VAR ακύρωσε ορθώς τέσσερα γκολ, μέτρησε ένα του Μοντέστ μετά από παρέμβαση του Μπριχ και ένα... κανονικό του Χαϊντάρα.

Χορταστικό ματς στην “Rein Energy Arena“, όπου Κολωνία και Λειψία ήρθαν ισόπαλες 1-1 σε ματς που διεκδίκησαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, με τους δύο τερματοφύλακες, Χορν και Γκουλάσι, να πραγματοποιούν σπουδαίες επεμβάσεις.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 53ο λεπτό με τον Μοντέστ να σκοράρει για τέταρτη φορά φέτος στη Bundesliga, το γκολ του αρχικά να ακυρώνεται για επιθετικό φάουλ του Ουτ στον Σιμακάν, όμως ο Μπριχ που ήλεγξε τη φάση διαπίστωσε το “τσαφ” του Γάλλου αμυντικού και μέτρησε το τέρμα του Γάλλου επιθετικού.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 71′ με τον Χαϊντάρα, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σομποζλάι. Ο μέσος από το Μάλι βρήκε και φέτος γκολ στην Κολωνία, αφού είχε σκοράρει πέρυσι στην ήττα με 2-1.

Στο 91′ ο Πόουλσεν έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Σομποζλάι, ο Ούγγρος πλάσαρε δύσκολα τον Χορν, όμως ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ.

Δύο λεπτά μετά ήταν σειρά του αντίπαλου γκολκίπερ να κρατήσει το 1-1, αρχικά στο σουτ του Άντερσον μέσα από την περιοχή και ακολούθως στο πολύ άσχημο τελείωμα του Ντούντα, ο οποίος σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα πάνω στον Γκουλάσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.