Αρμίνια-Χοφενχάιμ 0-0: Ευκαιρίες πολλές, γκολ κανένα (hls)

Αρμίνια Μπίλεφελντ και Χοφενχάιμ έμειναν στο 0-0 παρά τις 25 τελικές που δημιούργησαν στον αγώνα για να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Από τη μία η Αρμίνια έψαχνε την πρώτη της νίκη στη φετινή Bundesliga και από την άλλη η Χοφενχάιμ μετά την πρεμιέρα και το 4-0 επί της Άουγκσμπουργκ. Αποτέλεσμα; 0-0, με την Αρμίνια να μένει για πέμπτο ματς χωρίς νίκη και τους φιλοξενούμενους για τέταρτο σερί.

Οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουν γκολ στο πρώτο τέταρτο με τον Χακ να έχει δοκάρι στο 11′ και τον Κλος από το ύψος της μικρής περιοχής να βλέπει τον Μπάουμαν να διώχνει σε κόρνερ με το πόδι στο 13′, ενώ και στο 14′ η κεφαλιά του Πίπερ πέρασε άουτ.

Η Χοφενχάιμ απείλησε με τον Κράμαριτς στο 15′ με τον Κροάτη να μη βρίσκει στόχο, όπως έγινε και στο 30′, αλλά και στο 35′, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με τον Μπέμπου να σουτάρει, αλλά τον Πίπερ να βάζει σωτήρια το πόδι του και να αποσοβεί το γκολ παραχωρώντας κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο, όμως η αστοχία για τον Κράμαριτς παρέμενε με τον Κροάτη στο 47′ να στέλνει τη μπάλα άουτ και στο 57′ στην αγκαλιά του Ορτέγκα Μορένο.

Η Αρμίνια έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Οκουγκάβα στο 69′ να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Ράουμ να βάζει την προβολή για να στείλει τη μπάλα κόρνερ και στο 89′ με το σουτ του Σεπφ να καταλήγει άουτ.

Μετά από αυτό το ματς η Αρμίνια με τέσσερις ισοπαλίες σε πέντε ματς έχει τέσσερις βαθμούς, ενώ η Χοφενχάιμ έφτασε τους πέντε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.