Γκλάντμπαχ – Μπίλεφελντ 3-1: Η πρώτη νίκη (hls)

Πρώτη νίκη στην σεζόν για την Γκλάντμπαχ και παράλληλα πρώτη ήττα για την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Στο Μπορούσια Παρκ τα "πουλάρια" νίκησαν 3-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο αλλά οι φιλοξενούμενοι τις δύο καλύτερες ευκαιρίες μέχρι στο 20ο λεπτό με τους Βίμερ (3′) και Κλος (19′) να είναι άστοχοι.

Φλύαροι οι γηπεδούχοι αλλά και τυχεροί. Στο 35ο λεπτό το σουτ του Στιντλ άλλαξε πορεία και κρέμασε τον Ορτέγκα για το 1-0 αλλά η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε πριν το ημίχρονο με γκολ του Οκούγκαουα (45+).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν τρεις ευκαιρίες από το 61ο ως το 64ο λεπτό να προηγηθούν αλλά Σεπφ, Βίμερ και Κλος δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Αντιθέτως ο Στιντλ με ωραία κεφαλιά σημείωσε το 2-1 στο 69ο λεπτό και πριν προλάβει να αντιδράσει η ομάδα του Φρανκ Κράμερ ο κορυφαίος του γηπέδου Ζακαριά σημείωσε και το τελικό 3-1 στο 72ο λεπτό.

Πρώτη νίκη για την Γκλάντμπαχ στο πρωτάθλημα και πρώτη ήττα για την Μπίλεφελντ.

Γκλάντμπαχ (3/5/1/1) : Ζόμερ – Μπάγερ, Γκίντερ, Ελβέντι – Σκάλι, Χόφμαν (46′ Βολφ), Ζακαριά, Νόιχαους (68′ Μπένες), Νετς (58′ Χέρμαν) – Στιντλ (77′ Έμπολο) – Πλεά

Μπίλεφελντ (4/3/3) : Ορτέγκα – Μπρούνερ, Ντε Μεντίνα, Νίλσον, Λάουρσεν – Πριτλ, Σεπφ, Οκούγκαουα (77′ Κρούγκερ) – Βίμερ (69′ Βίμερ), Χακ, Κλος (77′ Σέρα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.