Ντόρτμουντ: Τις έχει… 400 ο Ματς Χούμελς (pic)

Ο Ματς Χούμελς έγραψε ιστορία το Σάββατο καθώς έγινε ο πέμπτος παίκτης που κατέγραψε 400 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Μάτς Χούμελς πραγματοποίησε την 400η εμφάνισή του με τους Βεστφαλούς, στη νίκη της ομάδας του με σκορ 4-3 επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν, σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Έγινε μόλις ο πέμπτος παίκτης που έφτασε σε αυτό το ιστορικό κατόρθωμα για τη γερμανική ομάδα. Μόνο τέσσερις παίκτες στην ιστορία της Μπορούσια Ντόρτμουντ έχουν κάνει περισσότερες εμφανίσεις από τον Γερμανό στόπερ.

Ο πρώην μέσος της και νυν αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίχαελ Ζορκ πρωτοστατεί με 571 εμφανίσεις. Ακολουθεί ο Ρόμαν Βαϊντενφέλερ, ο οποίος έπαιξε σε 453 παιχνίδια για τους «μαυροκίτρινους». Ο Στέφαν Ρόιτερ είναι τρίτος στη λίστα με 421 εμφανίσεις, ενώ ο Λαρς Ρίκεν είναι τέταρτος, με 407 εμφανίσεις.

Ο Χούμελς βρίσκεται ακόμα πολύ μακριά από το ρεκόρ του Ζορκ, σίγουρα όμως μπορεί να προσπεράσει τους Ρίκεν και Ρόιτερ αυτή τη σεζόν. Και με την Μπορούσια Ντόρτμουντ να σχεδιάζει να παρατείνει το συμβόλαιό του, ο 32χρονος σέντερ μπακ θα κυνηγήσει την πιθανότητα να «πιάσει» και τον Βαϊντενφέλερ. Τις 291 από τις 400 συμμετοχές του ο Χούμελς τις πραγματοποίησε στη Bundesliga, 44 στο Champions League και 38 στο Γερμανικό Κύπελλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.