Αυτό είναι το γευστικό… μυστικό του Λεβαντόφσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ωστόσο για να διατηρηθεί στην απίθανη κατάσταση που βρίσκεται στα 33 του χρόνια, έχει εφαρμόσει ένα απλό και… γευστικό "μυστικό". Την… αντίθετη δίαιτα!

Σκοράρει το ένα γκολ μετά το άλλο και “σπάει” ότι ρεκόρ βρει στο δρόμο του. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ωστόσο για να διατηρηθεί στην απίθανη κατάσταση που βρίσκεται στα 33 του χρόνια, o super striker της Μπάγερν Μονάχου και της Εθνικής Πολωνίας έχει εφαρμόσει ένα απλό και… γευστικό “μυστικό”. Την… αντίθετη δίαιτα!

Lewadovski
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Η ασυνήθιστη διατροφική επιλογή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι έμπνευση της συζύγου του, Άννας, η οποία είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Καράτε, γυμνάστρια και διατροφολόγος.

Σύμφωνα λοιπόν με το διαιτολόγιο που ακολουθεί ο “Λέβα”, έχουν… διαγραφεί από το μενού έτοιμα φαγητά, η πίτσα, τα χάμπουργκερ, καθώς και οτιδήποτε τηγανητό, καθώς και το αγελαδινό γάλα, αλλά και σκευάσματα με λακτόζη.

Επίσης κάθε γεύμα του το αρχίζει… ανάποδα. Δηλαδή τρώει πρώτα το γλυκό, μετά το κυρίως γεύμα και στο τέλος το ορεκτικό! Συνήθως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τρώει για αρχή ένα brownie με κακάο, για βασικό πιάτο λευκό κρέας ή ψάρι και στο τέλος μια σούπα ή μια σαλάτα. Κάτι θα ξέρει παραπάνω ο Πολωνός σταρ της Μπάγερν Μονάχου και η όμορφη Άννα Λεβαντόφσκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.