Γιόναταν Μπούρχαρντ: To Μάιντς τον λατρεύει!

Μια νέα ομάδα θα εκπροσωπήσει την U21 της Γερμανία στα επερχόμενα ματς των προκριματικών του EURO, αρχικά εκτός έδρας στο Σαν Μαρίνο (την Πέμπτη) και στη Λετονία (Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου).

Υπάρχουν όμως και μερικά γνωστά πρόσωπα στην ομάδα. Ο Γιόναταν Μπούχαρντ είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ομάδα, έχοντας παίξει 11 παιχνίδια σε επίπεδο U21 για τη χώρα του. Ο νεαρός επιθετικός της Μάιντς, μίλησε στο DFB.de για την έναρξη της σεζόν.

Ένας χρόνος με την Εθνική
«Βλέπω πολύ θετικά, αυτό το διάστημα. Μπήκα στην ομάδα εν μέσω των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και είμαι χαρούμενος που συμμετείχα στα EURO. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο από αυτή την όμορφη και επιτυχημένη χρονιά που συνοδεύτηκε από την κατάκτηση του τουρνουά».

Νέος, αλλά η πόλη τον λατρεύει
« Έχω ξεκινήσει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα στην αρχή της σεζόν. Αυτό είναι ακριβώς το βήμα που ήθελα να κάνω και μέχρι στιγμής λειτούργησε καλά. Το γεγονός ότι εισέπραξα περισσότερη προσοχή είναι φυσιολογικό αφού έπαιξα περισσότερα παιχνίδια. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ξεχωριστό για μένα, επειδή προήλθα από την ομάδα Νέων και βρίσκομαι στο σύλλογο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό το κάνει ακόμα πιο ωραίο να βλέπεις δηλαδή ότι οι οπαδοί μπορούν να ταυτιστούν μαζί σου. Επίσης στην καθημερινή ζωή παρατηρώ ότι στους οπαδούς φαίνεται να αρέσει αυτό που κάνουμε αυτή τη στιγμή. Είναι απλά ένα πολύ καλό συναίσθημα».

Η ομάδα του Μπο Σβένσον έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, μετρώντας 2 νίκες και μία ήττα, ενώ προέρχεται από σπουδαία εμφάνιση που συνοδεύτηκε με επιβλητική νίκη επί της Γκρόιτερ Φιρτ. Στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει 1-0 της Λειψίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.